MarcinPykuS Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 WitamSprzedam siewnik Kongskilde Demeter Classic 3000 na redlicach talerzowych. Stan bardzo dobry, w oryginalne, kompletny - przewody wysiewające, mieszki gumowe, zagarniacze - wszystko w bardzo dobrym stanie (nieuszkodzone, niespękane), nowe drapaki talerzy. Siewnik posiada komputer (licznik hektarów, wydajność, prędkość roboczą), ścieżki technologiczne załączane elektronicznie (bądź ręcznie), ścieżki / znaczniki przedwschodowe, znaczniki siewu, podest. Bardzo dokładny, wysiew drobnych nasion. Siewnik niepogięty, brak oznak korozji. Po pracy zawsze myty, konserwowany i garażowany. Możliwy transport. PolecamW razie pytań dzwonić 798307900Pozdrawiam http://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/543248-kongskilde-demeter-classic-3000/
AdamZetor12145 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 a czemuż to sprzedajesz ? ja mam taki sam i czy coś się z nim dzieje ?
MarcinPykuS Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2015 Nic się nie dzieje. Bardzo dobry siewnik. Po prostu naszły mnie chęci na zmiany. Chce trochę dołożyć i kupić agregat uprawowo-siewny aktywny Amazone, z siewnikiem nadbudowanym, redlicach talerzowych itd. Do lekkiego remontu/przeglądu czy coś . Chce poobracać troszkę pieniędzmi .
AdamZetor12145 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 no chyba że tak, a mógł byś mi powiedzieć jak są załanczane znaczniki do ścierzek przedwschodowych ? elektrycznie pneumatycznie czy ręcznie ?
MarcinPykuS Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2015 Siłownikiem elektrycznym .
AdamZetor12145 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 no muszę chyba takie coś dokupić bo troszke będe miał pryskania przedwschodowego ;p
MarcinPykuS Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2015 W takim razie to podstawa . Samemu też by szło to zrobić .
Rekomendowane odpowiedzi
Naprawa becker areomat
dozownik do worków bigbag