Rury do dojarki
-
Podobna zawartość
-
Przez fagri
Witam mam pytanie wymieniłem lewe łożysko na pompie gdyż świstało i szumiało skręciłem wszystko zakręciłem ręką pompa obraca się lekko choć przed wymianą obracała się jakby lżej.Po uruchomieniu cisnienie na wakuometrze prawidłowe 0,5 doij dobrze ale zauważyłem że olej który się zbiera z tylu w tej rurce jest teraz bardziej ciemniejszy zawsze był jasny (przezroczysty).Dlatego mam pytanie do posiadaczy jaki jest u was kolor oleju w tej rurce i co morze być przyczyną że teraz jest ciemniejszy z góry dzięki za odpowiedzi.
-
Przez tomek5747
Siemka.Mam zamiar zrobić dojarkę na silnik spalinowy. Posiadam dojarkę konwiową i chcę dokupić silnik spalinowy. Jakiej mocy silnik wybrać na 2 konwie? I czy da się to ze sobą połączyć aby śmigało?
-
Przez Michadore
W razie zainteresowania proszę o kontakt pod numerem 692818596 jest możliwość obejrzenia
-
Przez kaziu914
Witam mam problem z dojarką alfa laval archimedes. Z dnia na dzień zaczeła bardzo głośno pracować i do tego nie wytwarza ciśnienia. Co może być przyczyną?
-
Przez farmer330mazowieckie
Przez ostatnie kilka dni od momentu zmiany przewodów strzykowych w dojarce na nowe mam problem z podłączeniem dojarki do krowy.
W momencie gdy podejde z bańką do krowy i wcisne guzik aby podłączyć pod krowe dojarke to z ledwością jak mi sie uda to zdarze załozyc tylko na dwa cycki i ciśnienie spada a wraz z nim spadaja z cycków te szklanki co sa na cyckach podczas dojenia.
Wcześniej przed zmienieniem na nowe gumy strzykowe nie bylo takiego problemu.
Co może być przyczyną?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Dojarka
Bramka dojarki przewodowej/ łuk uchylny