Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przedmiotem ogłoszenia jest fabrycznie nowa Prasa rolująca SIPMA PS1210 CLASSIC

-Szerokość podbieracza - 1800 mm
-Typ komory - łańcuchowa
-Obwiązywanie siatką
-Wymiary komory zwijania 
-Szerokość- 1200mm
-Średnica- 1200mm
-Blokada komory- hydrauliczna
-Zapotrzebowanie mocy- 55km

CENA 49000 BRUTTO

Zapraszam do kontaktu Telefonicznego 664160723

post-3094-0-01812400-1421173032_thumb.jpg

Edytowane przez helus89
Opublikowano

Tyle lat robią te same g*wno.. Zmienili oslony i stopkę przykrecili z drugiej strony.. Nawet na gumowe kółka w standardzie ich nie stać..

Opublikowano

Są zwolennicy i przeciwnicy.

Macie części do sipmy? Interesowalby mnie Walek ogumowany do aparatu na siatkę do sipmy farmy II z279/1

Opublikowano

Jezeli kupiłes prase u nas to jak najbardziej częsci dostaniesz oraz serwis gwarancyjny i pogwarancyjny. Ale nie sprzedajemy częsci dla wszystkich tylko dla naszych klientów. Poniewaz sprzedajemy dużo pras a w cene wchodzi pierwsze uruchomienie kolejnie ciągniki przeglądy itd.... Więc nie musimy szukac dodatkowego zajęcia.

Opublikowano

osobiście zastanawiam się nad kupnem prasy bo moja stara się już sypie :P. ale to może w przyszłym roku lecz jednak pytam się, szukam, bo może jakieś fajne kontakty złapię :) a szukam czegoś prostego i taniego tzn wystarczy w zupełności owijanie sznurkiem, typowe bale 120/120 cm, bez dużej ilości komputeryzacji :D . macie w ofercie coś takiego ? moc ciągnika to 80 km.  

Opublikowano

Metal Fach(walcowa)  41700 Brutto Ursus 42000brutto  Sipma (łańcuchowa) 1210 44700. Tylko nie wiem jak bedzie z ceną jak nam się zapasy skończą. A ceny chyba z jedne z lepszych na rynku. Jeżeli ktoś gdzieś widział taniej proszę o kontakt bo ja szukałem i nie znalazłem.