marian20 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Witam Mam do sprzedania znaczną ilość łubianek drewnianych. Tzn koszyków do zbierania i sprzedaży owoców itp. Część jest nowa i w idealnym stanie. Część używana . Cena około 0,50 zł za sztukę do ustalenia. Wszystkich chętnych zapraszam do skorzystania z oferty. Jeśli szybko nie znajdę kupca wszystko pójdzie z "dymem" Miejsce składowania Stara Rozedranka gmina Sokółka woj. podlaskie Kontakt przez forum Pozdrawiam Edytowane 4 Stycznia 2015 przez marian20
haratac Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 jestem chetny, to sa 2 kilowe lubianki?
marian20 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Opublikowano 15 Marca 2015 Takie normalne jak wszystkie . Nie wiem ile kg mają pojemności dokładnie. Pewnie zależy od towaru. Mam też większe do grzybów i owoców leśnych .
haratac Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 to jakie maja wymiary? i jak by to z przesyłka było bo ja bym potrzebował napewno 300 sztuk
Rekomendowane odpowiedzi
Sprzedam dom z gospodarstwem rolnym – 4,12 ha gruntu
Zestaw kół wąskich do Deutz DX 4.50