Claas Lexion 450
-
Podobna zawartość
-
Przez ktomek154
Witam!
Przymierzam się do zakupu kombajnu marki New Holland modelu tx 34 z roku 1992. Nie mogę nigdzie doszukać się informacji na temat awaryjności, zalet i minusów tego kombajnu. Kombajn będzie mi służył do koszenia ponad 100ha zboża jak i ok 100ha kukurydzy. Proszę o pomoc. Dodam, że w grę wchodzi jeszcze kombajn MDW Fortschritt 525H lub 527. Cena jaką operuję wynosi do 100 góra 120tyś. zł. Jestem otwarty na inne propozycje i chętnie przeczytam opinnie na temat Waszych kombajnów.
Pozdrawiam!
-
Przez Gość Profil usunięty
Jakiej firmy kombajn lepszy CLAAS czy NEW HOLLAND
-
Przez mechatronik
Zapowiedź nowości na ten rok. Zmodernizowany zestaw podsystemów z roku 2012 dla większości obecnie produkowanych kombajnów. Wygoda obsługi znana z kombajnów najwyższej półki teraz dostępna także dla tańszych maszyn.
http://www.youtube.com/watch?v=Uzg_1SyF8GU
YouTube farmin-poland.Tv
Pozdrawiam
RAPITRONICS
-
Przez hunter871
Witam
Koledzy jakie macie nastawy w lexionie przy koszeniu jeczmienia ozimego chodzi mi o klepisko, obroty młocarni, wiatr? bo próbuje załadowac nastawy class i cos nie wchodza
-
Przez nabogato
Jakie mogą być przyczyny gubienia ziarna na wytrząsaczach?? aby nie gubić muszę jeździć bardzo wolno. Słomy jest sporo 4-5t/ha ale i tak wydaje mi się że powiano iść to szybciej. Rożne ustawienia kombajnu nie przynoszą większego skutku. Jedyne czego nie ustawiałem to fartucha za odrzutnikiem, cały czas jest ustawiony luźno w najniżej pozycji. może podnieść go wyżej? macie może jakieś inne pomysły?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Claas Arion 630
Zetor & Claas