Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no miglanc, nie ma co sie przypierdalac, dziewczyna napisala w odpowiednim temacie a to ze zlecialo sie stado prawiczkow to juz nie jej wina :D :D Moze cos z tego bedzie :D

Tudo kup sobie motor i dwa kaski będziesz na nim woził sobie dziewczyny.

Bo to sposób najlepszy który działa jak Yamaha :)Szybko i bez żadnej awarii :)

Gość DyrektorKawa
Opublikowano

Hejka gosia24. Ryzyk fizyk napisałaś na tym forum i jak rezultaty i pierwsze wrażenia

Gość DyrektorKawa
Opublikowano

He he musi tak być spojrzenie mówi samo za się. Spoko furmanki nawet nie posiadam w swoim parku.
Takie jedno pytanie do ogółu... Gdzie tu są te emotikony!?!?!?!?

Opublikowano (edytowane)

jak piszesz post to u gory jest taka zolta buzka usmiechnieta,naciskasz i wyskakuje caly pasek do wyboru

Edytowane przez gosia24
Gość DyrektorKawa
Opublikowano

Na telefonie też to wyskakuje. Bo mnie to i buźka opuściła najwyraźniej... dodam ze wchodzę w DODAJ WIADOMOŚĆ

Opublikowano (edytowane)

Gosia, jako że jesteś tu nowa, udziele Ci informacji, otóż kolega TurboMistrzMinetka to taki straznik GS-u :D on wszystko przelicza na czysty alkohol i furmanka to jego "mercedes" z silnikiem na owies :D

Edytowane przez darek3
Opublikowano

Nie dziwię się gosi że szuka kogoś na forum bo w rzeczywistość trudno jest dziewczynie z gospodarstwa znaleźć kogoś odpowiedniego, bo albo nie szanuje pracy w gospodarstwie i go to nie interesuje a jak ktoś z gospodarstwa to chce zostać na swoim i ciężko wszystko pogodzić :/ 

Gość DyrektorKawa
Opublikowano

<p>14tija14</p>
<p>AMEN  dziewczyno ps. Wielkopolska :-) </p>
<p>Chcesz popisać???</p>

Gość DyrektorKawa
Opublikowano

<p>Żabka u cb to chyba na okrągło wieś śpiewa wieś tańczy </p>
<p> </p>

Opublikowano

oj zabka zabka ja to mysle ze taki te twoje zainteresowania to .do niczego dobrego cie doprowadza.

ps.nawet nie sadzilam a tu po jednym dniu juz kilka osob dodalo mnie do znajomych,wiecie jak zrobic kobiecie przyjemnosc ^^

Opublikowano

aj czemu kochana.nic wezme kredyt przy gnoju od robie i kupie auto,mam nadzieje że autem ruszymy w świat??

Kup lublina to jeszcze leżanka sie zmieści na kimniecie bedzie jak znalazł po wiśniowej :)

Artur niby co miałby u Ciebie robić,jak siostry do wzięcia nie masz :)

Chyba,że do Gosi albo Oli nawial ode mnie,a to już gorsza sprawa :(

Opublikowano

Tym nowym to Macieja kombajniste trzeba podeslac,chłopak mlody pracowity z hektarami,traktorami,hodowla,jeszcze i nowiuskie pługi obrotowe se fundnal.Dobra partia na męża :)