Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

I tu się mylisz, jak nie jestem głodny to nie zabijam.      :P

Opublikowano

Biedronki i tak są niejadalne. Zauważ, że nawet ptactwo ich nie je, nawet jak jest głodne. Chyba, że niedoświadczony młodziak dziobnie, to nie zje, tylko wyrzuci i już więcej w życiu nie będzie chciał ich skosztować. A ja chciałabym, żeby facet tak do mnie mowił- to tak ładnie brzmi....

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Jak Ciebie będzie kochał naprawdę, to tak powie.

Opublikowano

Pomimo obecnej masowej imigracji , czuję się wciąż zasraną patriotką, choć nie wiem , czy nasz rząd nie zmusi mnie do wyjazdu ;-), dlatego też uważam, że w polskim języku jest tak dużo pięknych słów dla nazwania wszystkiego, że optuję przy polszczyźnie.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

czuję się wciąż zasraną patriotką, choć nie wiem , czy nasz rząd nie zmusi mnie do wyjazdu ;

Trochę tęsknie za czasami z młodości, życie było zdecydowanie spokojniejsze, i tylko koni jest mi żal.

Opublikowano

To przyjedź do mnie, ja mam do tych zwierząt blisko- wystarczy, że przejdę podwórko. Dziś byłam na kilkugodzinnej przejazdzce w lesie, i koń na którym jeżdżę dziś przeszedł samego siebie- to była najlepsza jazda, odkąd go mam. Po prostu czytał mi w myślach.... I często to właśnie te zwierzeta dają mi moc robienia rzeczy niemożliwych.....

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Wiśta wio, łatwo powiedzieć     :P   kiedyś konie to było dla mnie wszystko.

Opublikowano

Pomimo obecnej masowej imigracji , czuję się wciąż zasraną patriotką, choć nie wiem , czy nasz rząd nie zmusi mnie do wyjazdu ;-), dlatego też uważam, że w polskim języku jest tak dużo pięknych słów dla nazwania wszystkiego, że optuję przy polszczyźnie.

A co Biedronka potrafi a kraj nie potrafi tego docenić?
Opublikowano

Mylisz się bardzo, ją bym takiego od razu poszczuła psami....;-) Osobiście nie znam żadnej takiej dziewczyny, która by długo zdzierżyła pi**ę. Facet ma mieć swoje zdanie.

Popieram!

A Ate wue czego chce. I ile jest warta ;-) tak trzymać

To napisz :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Jeśli któraś szuka chłopaka drugiej połówki męża Rolnika. Ja jestem samotny i czekam na oferty :) 25 lat. Czekam na prywatne wiadomości pozdrawiam Dawid ;)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Dziękuje ;)  Tu nie ma sie czego wstydzić :)

Opublikowano

A kto tu się czego wstydzi:)

uciekam trzeba skrzynkę wyczyśćić ;):D

Opublikowano (edytowane)

No i co Ci tam wyszło jak spojrzałeś sobie w lustro i się zapytałeś?  :D

Ale to tez trzeba patrzeć w druga stronę co dziewczyna może mi zaoferować  B)

Edytowane przez Lukasz007