Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piotrekp92. Jak chcesz to dam Ci namiary na moją znajomą. Co prawda ma ha, ale delikatnie rzecz ujmując, jest mało reprezentacyjna. Chodź wszystko nadrabia świetnym harakterem. xD.....

Opublikowano

Piotrekp92. Jak chcesz to dam Ci namiary na moją znajomą. Co prawda ma ha, ale delikatnie rzecz ujmując, jest mało reprezentacyjna. Chodź wszystko nadrabia świetnym harakterem. xD.....

Taka  żona  dobra jest-  sąsiedzi  w szkodę  nie wchodzą....  ;)

Opublikowano

Zamiast się umówić na randkę , a może nawet na kolacjo śniadanie to się gryzą jak nie wiadomo kto. Ale jest przysłowie kto się czubi ten się lubi;)

Opublikowano

oj Natalia będe Cię podrywał na początek  troche prostacko. bo w Twoim nowym avatarze piękne piersi rzucają się w oczy(przynajmniej dla mnie)

w realu bym poprostu oszalał(ze szczęścia oczywiście)

wiem burak jestem ale na zdjęciu charakteru nie dostrzegam :D

Opublikowano

oj Natalia będe Cię podrywał na początek  troche prostacko. bo w Twoim nowym avatarze piękne piersi rzucają się w oczy(przynajmniej dla mnie)

w realu bym poprostu oszalał(ze szczęścia oczywiście)

wiem burak jestem ale na zdjęciu charakteru nie dostrzegam :D

hahahaaha ojeeeeju teraz to nie wiem co mam zrobić :D no to dziękujęę :D  bardzo dziękuję :)

Opublikowano

chętnie bym Cię poznał, ale nawet nie wiem gdzie leży Iława, Podrywac mógłbym Cię cały dzień ale raczej miałem na celu pokazanie kolegom z forum jakie to proste. Co nie zmienia faktu że jestem całkiem szczery, Umówisz się ze mną?