Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hm  Ciekawe że jeszcze jakieś dziewczyny chcą zostać na gospodarstwie. Myślałem ze takie już wymarły :P, bo w moich stronach to takie się nie zdarzają niestety  

Opublikowano

hehe ja jestem i to rozumiem bardzo dobrze :) wiem dziewczyny musza się wyszaleć na dysce hehe :D

Co to, to nie :P

Nie tym razem przynajmniej ;)

hm  Ciekawe że jeszcze jakieś dziewczyny chcą zostać na gospodarstwie. Myślałem ze takie już wymarły :P, bo w moich stronach to takie się nie zdarzają niestety  

Niektóre chcą zostać, niektóre chcą dopiero zacząć ;) I są to przedstawicielki dosyć ciekawych zawodów ;)

Opublikowano

Co to, to nie :P

Nie tym razem przynajmniej ;)

Niektóre chcą zostać, niektóre chcą dopiero zacząć ;) I są to przedstawicielki dosyć ciekawych zawodów ;)

Ciekawe jakich zawodow zapewne nie rolniczych.

A zaczynac dzis od zera.......hmmmm nie twierdze ze nie wykonalne, ale szalenie trudne.

Opublikowano

Ciekawe jakich zawodow zapewne nie rolniczych.

A zaczynac dzis od zera.......hmmmm nie twierdze ze nie wykonalne, ale szalenie trudne.

Żeby zacząć od zera to potrzebna jest choć niewielka wiedza z danej dziedziny  My wynosimy ją z domu która przekazują nam nasi rodzice. Oczywiście ta wiedza jest bezcenna :-) bo żadna książka nie da tyle co doświadczenie nabyte przez lata i oczywiście kasa ogromna kasa na start  

Opublikowano

Żeby zacząć od zera to potrzebna jest choć niewielka wiedza z danej dziedziny  My wynosimy ją z domu która przekazują nam nasi rodzice. Oczywiście ta wiedza jest bezcenna :-) bo żadna książka nie da tyle co doświadczenie nabyte przez lata i oczywiście kasa ogromna kasa na start  

Nie śmiem wątpić :)

Niestety ja już nie mam takich luksusów ;) Tj. nie mam już kogo pytać. :)

Opublikowano

Nie śmiem wątpić :)

Niestety ja już nie mam takich luksusów ;) Tj. nie mam już kogo pytać. :)

Zawsze możesz pytać tu na forum ;)  Masz gospodarstwo, czy po prostu interesujesz się rolnictwem?

Opublikowano

cisza ,bo zamiast przez neta o każdy szuka 2 połówki w realu  :D

prawda, sam zwątpiłem że tu się uda znaleźć, dziś tylko krówki ogarnąć i na imprezę z kolegami, potem z godzinka snu i dalej krówki i szykować pole pod kukurydzę, także napięty grafik he he

Opublikowano

Jedno mnie ciekawi dlaczego ty siedzisz i czekasz, w myśl zasady co ma wisiec nie utonie zrób dziewczyno ty pierwszy krok do swojego szczęscia:)