Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

wszystko zalezy jak stoisz z kasa:P ja tez wybierałem pomiedzy nimi i wybrałem ariona 430 ze wzg na cene :) 280 netto za 510 cis jak dla mnie to juz za duzo

:) a i w arionie 430 ze 140-150 koni wyciagniesz po podkreceniu i bedzie to podkrecenie mysle z głowa

Edytowane przez Maro0
Opublikowano

Na ja rozumiem, że wierzysz w moc JD w kolorze Claasa ale bez przesady przyjacielu.... Tyle to nawet nie wyciągniesz bez osprzętu. - on ma w końcu 110-115KM mocy nominalnej

pozdrawiam

Opublikowano

Na ja rozumiem, że wierzysz w moc JD w kolorze Claasa ale bez przesady przyjacielu.... Tyle to nawet nie wyciągniesz bez osprzętu. - on ma w końcu 110-115KM mocy nominalnej

pozdrawiam

wyciagniesz wyciagniesz przyjacielu :) juz dowiedziałem sie o modelu co ma 170 km i chodzi 4tys mth juz

Opublikowano

ładowacza na nim nie posiadam, w orce jeszcze go nie wyprobowalem gdyz zakupiony byl pod koniec grudnia ubieglego roku, a w transporcie z beczka joskin 10 tys. do 21 l pokazuje na Cis

Opublikowano

wedlug mnie nie jest to za duzo, wszystkie ciagniki zazwyczaj pala najwiecej w transporcie, a dla porownania john deere sasiada 150 km z beczka 12 tys w transporcie pali do 40 l na komputerze pokazuje..