Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam. Zaistalowałem dziś pirata z neta ls13 z crackiem i wyskakuje okienko gdy załanczam że "program giants engine przestał działac". Graokoło 2 wtedy nie odpala. Dodam że niewsadzałem wtedy nawet żadnych modów. A około 2 tyg. temu normalnie grałem na tym lapku w tą gre bez problemów. Wiecie co może by przzyczyną ? :)

Opublikowano

Problemy są dwa:

1. Piracka wersja

2. Za słaba karta graficzna.

ale skoro wczesniej Ci dzialalo... sproj zainstalowac na nowo sterowniki do karty graficznej

Opublikowano

Problemy są dwa:

1. Piracka wersja

2. Za słaba karta graficzna.

ale skoro wczesniej Ci dzialalo... sproj zainstalowac na nowo sterowniki do karty graficznej

To nie karta Graficzna tylko ls broi ja mam orginał z dodatkiem ursus i raz na jakiś czas sie mi zepesuje jak tobie

polecam zrobić reinstal Ls

jak to nie pomoże to tylko wujek Google

Opublikowano

Siema mam taki problem w ls 11 i fs 13 gram ogólnie na Windows 10 i gdy wejde do gry  w menu i gdy wczytuje save jest git ale gdy wcisne Start i zaczne grać po krótkim czasie gra crashuje się i pisze program Giants przestał działać mam aktualizacje pobrane do obu gier mam wersje pudełkowe z płytami bez rys i kluczem do którego ja mam tylko dostęp nie wiem oco chodzi jka dodam mody jest to sami i bez modów też mi crashuje nie jest to wina modów prosze o odpowiedz i pomoc Dziękuje