Ursus1998 Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam. Zaistalowałem dziś pirata z neta ls13 z crackiem i wyskakuje okienko gdy załanczam że "program giants engine przestał działac". Graokoło 2 wtedy nie odpala. Dodam że niewsadzałem wtedy nawet żadnych modów. A około 2 tyg. temu normalnie grałem na tym lapku w tą gre bez problemów. Wiecie co może by przzyczyną ?
igor_94 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Problemy są dwa: 1. Piracka wersja 2. Za słaba karta graficzna. ale skoro wczesniej Ci dzialalo... sproj zainstalowac na nowo sterowniki do karty graficznej
MultiApollo19 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Problemy są dwa: 1. Piracka wersja 2. Za słaba karta graficzna. ale skoro wczesniej Ci dzialalo... sproj zainstalowac na nowo sterowniki do karty graficznej To nie karta Graficzna tylko ls broi ja mam orginał z dodatkiem ursus i raz na jakiś czas sie mi zepesuje jak tobie polecam zrobić reinstal Ls jak to nie pomoże to tylko wujek Google
xxYoungDudekxx Opublikowano 13 Lipca 2022 Opublikowano 13 Lipca 2022 Siema mam taki problem w ls 11 i fs 13 gram ogólnie na Windows 10 i gdy wejde do gry w menu i gdy wczytuje save jest git ale gdy wcisne Start i zaczne grać po krótkim czasie gra crashuje się i pisze program Giants przestał działać mam aktualizacje pobrane do obu gier mam wersje pudełkowe z płytami bez rys i kluczem do którego ja mam tylko dostęp nie wiem oco chodzi jka dodam mody jest to sami i bez modów też mi crashuje nie jest to wina modów prosze o odpowiedz i pomoc Dziękuje
Rekomendowane odpowiedzi
Problem z odpowietrzeniem
Dsv 2013