Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

No proszę można ... można ;) Wiesz jak by się chętnych nazbierało to trzeba byłoby zrobić tak żeby spotkać się pośrodku. Ale by było fajnie :D

Edytowane przez iwona2lena
Gość nikolajjj
Opublikowano

Jak pośrodku, to pewnie gdzieś w łódzkim...

Opublikowano

Najlepiej bylo by sie spotkac na pokazach lotniczych w Radomiu.

Bylam 2x i bylo poprostu zarabiscie.

To byl taki piknik na wolnym powietrzu no i mozna bylo akrobacje zobaczyc.

Plusem bylo to, ze bylo jedzenie z grila itp i piwo, a minus tego ze ceny kosmiczne.

Opublikowano

OOOO koleżanki ja mam daleko do Radomia z 500 km i można samolotem w łeb dostać :unsure: Albo nad może tylko zimą chyba niema tam co robić. Ha ha jak będziemy się długo zastanawiać to w końcu się spotkamy w Toruniu w uzdrowisku Rydzyka :D :D :D

Opublikowano (edytowane)

No tylko ze na taki pokaz lotniczy to z calej polski przyjezdzaja, W 2009 r co rozbil sie samolot bylo prawie 100tys ludzi.

Mezowie z zonami i dziecmi jak to na pikniku. I wylegiwanie sie na kocyku w sloncu do 8rano do 16 - 17 popoludniu :D

Ja do Radomia mam 150km, zas nad morze do Gdanska czy na Hel mam 750km.

Edytowane przez banan575
Opublikowano (edytowane)

Uważasz że nie znalazły byśmy czasu? To inaczej kto jeździ do Bednar koło Poznania? Czy gdzie jeździcie na targi rolne?

Bednary to jedne z większych w Europie :D

Edytowane przez iwona2lena
Opublikowano

No mojego co ciagniki interesuja to nie jezdzi na pokazy maszyn rolniczych, twierdzac ze nie ma kasy, A jechac popatrzec na ciagniki to moze obejzec w okolicy.

Moj jezdzi na pokazy lotnicze, a ja z nim zeby zwloki podpite przywiezc z tych pokazow :D

Predzej czas bym znalazla wyjechac na urlop na tydzien gdzies nad morze, mojemu truje tylek ze na mazury bym chciala pojechac na tydzien i odpoczac, ale kiedy to bedzie tego nie wiem.

Opublikowano

W Bednarach jest wszystko co jest związane z rolnictwem jeżdżę tam co roku z moimi chłopakami. Tam stoją miliardy zł fajnie jest, kibelki i wejście za free. A jedzenie nie jest aż tak drogie i jest wszystko kebaby, gril, zupy :lol: w 2012 przeszłam koło Roberta Burneiki (nie ma Lipy) skubany niski a szeroki jak normalny chłop 3x. Spotkałam w tym roku chłopaków z Agro Machiny. Kupę cele-brytów zawsze jest :P:D

Gość nikolajjj
Opublikowano

To ja do Radomia mam 50 km. Mogę jechać.... :) Nocleg mógłby być u mnie, tylko ja SPA nie mam. :D

My jeździmy na Targi Kieleckie.

Nad morzem to ja byłam, jak miałam z 10 lat, na koloniach. O wakacjach to mogę pomarzyć. Jeśli wyjazd to tylko późną jesienią i zimą.

Opublikowano

to u mnie jesli jakis wyjazd to polowa sierpnia 2tydnie. Zawsze wtedy mam wolne i moge gdzies wyjechac jak moj ma czas.

W 2009 r taki mialam wyjazd w ciagu 10dni objechalam pol polski. 3dni bylam nad morzem HEL GDANSK LEBA, potem bylam pol dnia w LICHENIU potem w ZAKOPANEM 2dni, a na koniec w Radomiu na AIRSHOW

Gość nikolajjj
Opublikowano

W drugiej połowie sierpnia to zwozimy słomę (jeśli wcześniej nie zwieźliśmy) i szykujemy pola pod rzepak. Odpada.

Opublikowano

Ale w zimę jest trochę czasu. Ja w sierpniu też nie mogę bo mam żniwa. Ale zimą to jeździmy do znajomych więc też znalazła bym czas dla siebie na wyjazd.

Pokażę wam jak pomalowałam pokój syna:

http://foto2.m.onet.pl/_m/f029753b74b9de9bea2af1368f349242,21,19,0.jpg

http://foto2.m.onet.pl/_m/f8172bfd1db0f45995605f353fb384ea,21,19,0.jpg

http://foto1.m.onet.pl/_m/d22508e46f865cef2dfc2d734326e655,21,19,0.jpg

Jak wam się podobają kolorki :D

Opublikowano (edytowane)

A te halogenki to zarowki zwykle czy ledy??? Ja mam 4ledy w kolorze zielonym w podwojnym suficie0_33ba6a4e32a57c14fb07036cc92866b6bed30057.jpg0_f5fb50a1af1c31dda8e3f286f23d6c2e27160a90.jpg

Projekt pomysl i wykonanie mojego. Cala instalacja elektryczna wszystko moj robil

Edytowane przez banan575
Opublikowano

Ładnie to wygląda, nie rażą te halogenki?

Ja też mam LED ale na zielonej stronie ciepła a na beżowej zimna biel.

Rigipsy dawałaś na ściany? Nie biegają za nimi myszki? Kumpela w starej chacie zrobiła rigipsy na ścianę i teraz klnie na czym świat stoi. Jak da trutkę to smród a tak to biegają za ścianą. Wolałam dać tynki żeby tego uniknąć. Choć po suficie czasem coś za szemrze :unsure:

Opublikowano (edytowane)

Sufit w kuchni. Taka zrobiona lampa przez mojego meza. Zostala zrobiona konstrukcja w srodku lampy neonowe zakryte pleksa.

I to jest taka wielka lampa 150x150

I w nocy jak sie zapali swiatlo to jest tak widno wyglada jak swiatlo dzienne

Edytowane przez banan575
Gość nikolajjj
Opublikowano (edytowane)

Jakiś świetlik, Bananku?

Ja też lubię odważne kolory. Podoba mi się u ciebie Iwona.

Edytowane przez nikolajjj