Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zetor 5211 89r

Zetor Forterra 10641 2002r

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich nowych członków :) Najprawdopodobniej w Piątek o godz. 20 zorganizowane będzie spotkanie Zetor Teamu Tylko muszę dogadać się z resztą "zarządu" klubu :)

Spotkanie najprawdopodobniej dopiero w Niedzielę lub w przyszły weekend ze względu na problemy z kompem, oraz dokładnym omówieniem tematu spotkania i sprawami poruszanymi na nim z resztą zarządu :)

Dzięki i pozdrawiam

Sekretarz spotkań chatu Blawatek98 :)

Edytowane przez blawatek98
Opublikowano (edytowane)

OGŁOSZENIE !!!

Poszukujemy osób chętnych do prężnego działania na rzecz rozwoju KPZ.

Mile widziane chęci i nowatorskie pomysły które pomogą rozruszać Nasz Klub.

Zapraszam na spotkanie na którym zostaną omówione szczegóły.

Info o spotkaniu zostanie rozesłane po ustaleniu terminu.

Pozdrawiam

EDIT:

Zamieszczam uaktualnioną listę członków Zetor Team

http://www.voila.pl/469/lb4tc/

W razie jak wychwycicie błędy bądź zdublowane nicki to zgłaszajcie bo kilka osób już wychwyciłam co się po kilka razy zapisywały :D

Edytowane przez romek6340
  • Like 1
Gość Zetek5340
Opublikowano

Ja mam zetorka 5340 i raczej go nigdy nie sprzedam :D

Opublikowano

a ile przeciętnie mth robicie rocznie swoimi zetorami

Opublikowano

Nie działa mi licznik mtg. Wiem tylko ile spalam ON,ale jak napiszę ile, to ''znawcy''stwierdzą że Zetor chla .

Opublikowano

Podchwycili pomysł i teraz szaleją :)

Nawet spotkania na chacie tak jak my robicie, trochę taki plagiat zrobiliście, myśląc, że będziecie lepsi....

Kumurun to kumurun :D

http://www.youtube.com/watch?v=708ir5y52G0

@gregorius To tylko Kumurun ma rację bytu na tym forum? :lol: To nie żaden plagiat bo patentu nie mieliście na to :D Więc możemy robić spotkania i nikt nam tego nie zabroni <_<

A co do mtg to ja się nie przyznaje ;) Bo by było zaraz że ciapek by wystarczył na moje hektary :D

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v