Skocz do zawartości

Claas Ares 816RZ Opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zamierzam kupić tak jak w tytule Claasa Aresa 816RZ i chciał bym wiedzieć czy posiada tutaj ktoś ten ciągnik , jak się sprawuje i czy jest awaryjny ? . Mam tez do wyboru Case MX135 .

Opublikowano

jakie maszyny mozesz maxymalnie zaczepić do tego ciągnika, o jakiej wadze i jak sobie z nimi radzi. np czy pociągnie agregat z uni 5,6 m i z jaką prędkością, albo plug 5 skibowy obrotowy? czy to dla niego za dużo? i jak ze spalaniem przy tych maszynach...

Opublikowano

Maksymalne maszyny?

-Agregat Unii Grudziądz ARES TXL 4,5m, zawieszany i składany hydraulicznie

-Pług Unii Grudziądz IBIS 4+1, bez problemu idzie, na lżejszych to szczerze i 6 by pociągnął (w końcu to prawie 160KM)

-Spalania nie pamiętam ale dziwnie niskie

pozdrawiam

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez artur04c
      Witam, gdzie dobrej jakości kupić osłonę eroklopilota do Ariona ? Bo mój już skończył żywot, a szkoda żeby kurz dam dochodził. Dokładnie chodzi mi o tej Joystick.

• Przez Michaln360
      Witam problem Claas Celtis 456 nie działa EHR po uruchomieniu ciągnika miga kontrolka książki 1 długi i 4 krótkie  tak jak na filmie Co może być przyczyną spotkał się ktoś z takim czymś. Z góry dziękuję za odpowiedź 😊
      VID_20251213162524.mp4
    • Przez Tula0911
      Witam czy w class xerion 3300 podczas rozruchu powinien gasnąć monitor 
    • Przez kamil2021
      Dobry wieczór mam problem z ciągnikiem Claas Arion 610 (2018)  ciągnik wyświetlił błąd IDa4a9h miał ktoś z takim błędem doczynienia ?
    • Przez Kamil798
      Witam 
      Posiadam następujący problem chciałem podłączyć kamerę cofania odkręciłem panel włączyłem stacyjkę a tu wszystkie diody od czujnika strat ziarna świecą. Proszę o pomoc 

• Dodaj nową pozycję...
v