Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam wszystkich !!!

Własnie kończe formalnosci zwiazane z zakupem ciągnika Pol-Mot H 8014.

Mam nadzieje ze będzie sie sprawował bardzo dobrze .

Pozdrawiam .

Podaje cene dla zainteresowanych: ciągnik 117.850 brutto

tur 18.800 brutto

Opublikowano

Kupuj kolego, POL MOT H, jest wart tej kasy. Ja nie narzekam, pracuje mi sie nim dobrze, Belarus wg ,mnie nie ma porównania do Pol Mota. Targuje się, to z cena zejdą, bo ja kupiłem za szybko, niestety. Zachwyca mnie okienko :)

Opublikowano

Zbyt drogo jak na 82 KM. U mnie za 102 KM ceny rozpoczynają się od 123 000 brutto i jeszcze coś utargujesz jak dobrze naciśniesz.

Opublikowano

Kupuj kolego, POL MOT H, jest wart tej kasy. Ja nie narzekam, pracuje mi sie nim dobrze, Belarus wg ,mnie nie ma porównania do Pol Mota. Targuje się, to z cena zejdą, bo ja kupiłem za szybko, niestety. Zachwyca mnie okienko :)

Kolego widze, że jesteś użytkownikiem polmota i w związku z tym mam pytanie, czy ważyłeś może ten ciągnik? Wiem jaką wage podaje producent, ale chciałbym wiedzieć czy potwierdza się to w rzeczywistości.

Opublikowano

Wszyscy zachęcacie kupna tego Pol-mota,i chwalicie ich super ciągnik.Tak jak kiedyś Fotona było że super ciągnik za te cenę dla mnie jeden jak i drugi to bubel. :lol: Nawet diler mówi że to badziewny ciągnik do ogródka(wypowiedź z tamtego tygodnia). Pół roku temu widziałem polmot h. Po zobaczeniu co jest na tabliczce to się roześmiałem bo pisało polmot c. Więc jaka to jest seria c czy h kto to wie? Chyba ten co je składał. B)

Opublikowano

Też powiem, że za te pieniądze to dobry ciągnik, silnik bez zastrzeżeń, skrzynia ładnie chodzi /biegi lekko wchodzą bez zgrzytu/ akumulator -tragedia, rozdzielacz do kitu,/brak pływającej na zatrzasku, odpada np prasa zmiennokomorowa/, do ładowacza to szukałbym raczej sprzęgła hydraulicznego wielotarczowego i rewersu bezsprzęgłowego. Fajne okienko w dachu, no i dodatkowy fotel z boku.

Opublikowano

Targowałem sie jeszcze troche i udalo się zakupić Pol-Mot H 8014 za cene brutto 117.850 -

ful wypas + ciężary na tylnie koła.

Tur do niego ł-106 wraz z widlami do obornika w cenie brutto 19.000

Uważam że to dobra cena.

Już niebawem wstawię zdjęcia

Opublikowano

A co można dobrać z opcji do pol-mota oprócz szerszych opon i obciążników ?

Do pol-mota to raczej nic nie dobierzesz bo teraz to już są ursusy h :)

Ciągnik się nie zmienił, jedynie nazwa i w przyszłości maska.

Opublikowano

Sprzęgło do bani.Bardzo ciężko pracuje.W turze ładuje skrzyniopalety na polu to noga moż w d.....ę wejść.Mam 10014 osobiście z perspektywy czasu o ile bym go znów kupił to wybrał bym 9014.

Opublikowano

Też się interesuje polmotem h.Ale nie widzialem tego ciągnika w akcji. Może ktoś wie czy w okolicy Kalisza są jacyś użytkownicy tej marki??

Zapraszam do firmy TADEX w Opatówku, to dealer Ursusa w regionie kaliskim. Ponadto mają Pronary i Lamborgini. Ulica Helleny na przeciwko zakladu produkcyjnego Hellena.

Opublikowano (edytowane)

Witam mam w najbliższych planach mam zamiar kupić ursusa 9014h. Chciałbym sie dowiedzieć czy warto wydawać piniądze na te maszyne.

[Połączony ]

Edytowane przez SZYMANOX
Opublikowano

Mój znajomy z drugiego końca polski ma dwa Ursusy tej serii i mówi, że na żadnego Fandta ani New Hollanda go nie zamieni. Mało awaryjne, wygodne, nie drogie części, które dostaniesz w Agromie.

A ile te ursusy mają nabite mth.