Skocz do zawartości

Olimpiada Wiedzy i Umiejętności Rolniczych

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Ja też jutro biorę udział w bloku Mechanizacja Rolnictwa po raz pierwszy.

Opublikowano

@wiur

...hm... xxxv czyyli? starogard szczeciński? dwa lata temu w bolesławowie mieszkałeś w tym hotelu na przeciw dyskoteki? :D coś czuje ze sie znamy;)

@ahme999

Tak mieszkałem tam, ale ja bym tego hotelem nie nazwał. No ja też coś czuję. Na XXXV edycji zająłem na centralnej pierwsze miejsce, więc możesz mnie kojarzyć, a to było w Pyrzycach.

Opublikowano

@wiur: Pewnie bym skojarzył, gdybym zobaczył jakieś zdjęcie. Swoją drogą najwięcej ludzi poznałem w Bolesławowie i w Trzciance-tam był klimat... Coś niezapomnianego... wink.gif A Pyrzyce-no cóż -to był tylko konkurs. Ludzie niezbyt byli skłonni do integracji. No i te śmieszne ognisko na boisku;p Może Ty mnie skojarzysz-w zeszłym roku byłem czwarty, w Bolesławowie 6, a w Trzciance 2. Wszystko w mechanizacji.

Opublikowano

A ja w Pyrzycach nie poszedłem na te ognisko. Mieszkałem w poprawczaku na drugim końcu miasta i integrowaliśmy się przy jakimś strumyku a później w jednym z pokojów:)

Gdy jechaliśmy z Bolesławowa do Sopotu to ja zmieniałem dla kierowcy muzykę transmiterem:)

Opublikowano

Czekaj czekaj:D To mi coś mówi,choć twarzy dalej sobie nie mogę przypomnieć (nie jesteś takim krępym facetem, sredniego wzrostu?).
Ten dziadek był bardziej niż za***isty, okulary z denek butelek, ruszanie z czwartego biegu, cięcie każdego zakrętu... I ta jego niezapomniana mina, jak w głośnikach zaczęły lecieć jakie dziwne rytmy :P Działo się...  Żałuję że już nie da się tego powtórzyć. Musze się wkręcić na Olimpiadę Młodych Producentów. Nawet na studiach nie ma takiego klimatu jak na tych corocznych zjazdach.

Kawał historii...

Opublikowano

Hej chłopaki! Ja też byłem na finałach w Pyrzycach!!! :P tyle tylko że pare latek wczesniej. Dokładnie nie pamietam ale to chyba był 29 finał(2001). Nie jestem pewien. :blink: Ja startowałem w bloku produkcji roślinnej. ogolnie to finał był w stargardzie ale nas zakwaterowali w internacie w Pyrzycach. Oj było wesoło;mielismy ognisko zapoznawcze na boisku, na poczatku bylo drętwo, no ale po kilku głebszych to sie zaczęło podbijac do miejscowych dziewuszek z TżGD czy TTZ.Wyrwałem taką Agnieszke poszlismy na miasto, ona miejscowa to sie troszke zwiedziło w nocy, tylko że jak wracałem to internat zamkniety :o a ogrodznie wysokie no to ja górą. kolejny problem babka nie chciała mnie wpuscic bo bylo grubo po polnocy. wydarła sie ale wpuscila :D A najlepsze to ze pod prysznicem była juz tylko zimna woda,jakos dałem rade B) Oj bylo wesoło po praktycznych nie liczylem na jakies rewelacyjne miejsce, sam awans na centralne wydawal sie sukcesem, a tu niespodzianka 3 miejsce :blink: :rolleyes: było super. wszystkich zachecam do brania udziału naprawde warto!!!!

Opublikowano

czekaj czekaj:D to mi coś mówi;p choć twarzy dalej sobie nie mogę przypomnieć (nie jesteś takim krępym facetem, sredniego wzrostu?).

ten dziadek był bardziej niż za***isty, okulary z denek butelek, ruszanie z czwartego biegu, cięcie każdego zakrętu... i ta jego niezapomniana mina jak w głośnikach zaczęły lecieć jakie dziwne rytmy.;p działo się... załuję że już nie da sie tego powtórzyć. musze sie wkręcić na olimpiadę młodeych producentów. nawet na studiach nie ma takiego klimatu jak na tych corocznych zjazdach.

...kawał historii...

No ten koleś wymiatał. A ten facet krępy średniego wzrostu, to był kolega ze szkoły.

http://www.pyrzyce.pl/asp/galeria/110607_owiur/dsc01753-1.jpg

masz tu link do zdjęcia ze mną, może Ci coś przypomni:)

Opublikowano

Twarz znajoma, ale bliższego kontaktu nie mieliśmy. Summa sumarum z samej mechanizacji było nas 40 osób, razy 7 bloków... No ale jak już wrzucamy... http://lubiejewo.republika.pl/foto/foto_10_11/owiur_rej/09.jpg lub http://lubiejewo.republika.pl/foto/foto_09_10/stypendium/01.jpg wink.gif Co myślicie, żeby zorganizować kiedyś jakieś spotkanie OWiUR'owców?? Fajnie byłoby znów spotkać ludzi którzy tworzyli ten niezapomniany iniepowtarzalny klimat olimpiad;)

Opublikowano

hehe-no twarz znajoma, ale bliższego kontaktu nie mieliśmy. summa sumarum z samej mechany było nas 40 osób, razy 7 bloków... no ale jak już wrzucamy... http://lubiejewo.republika.pl/foto/foto_10_11/owiur_rej/09.jpg lub http://lubiejewo.republika.pl/foto/foto_09_10/stypendium/01.jpg ;) co myslicie, żeby zorganizować kiedys jakieś spotkanie owiurowców?? fajnie byłoby znów spotkać ludzi którzy tworzyli ten niezapomniany iniepowtarzalny klimat olimpiad;)

Spotkanie owiurowców :D Czemu nie? Ja jestem jak najbardziej za :P

Opublikowano

Też byłem w Pyrzycach. produkcja zwierzęca- nie poszło mi za specjalnie, ale w tym roku rewanż. :rolleyes: Z chłopakami z Łowicza się piło laugh.gif 47 puszek po carlsbergu wynieśliśmy biggrin.gif Fajna sprawa.

Już pisałem etap szkolny, na razie test-był banalny. Jutro praktyka, podobno też banał.