zegarek 12/24 godzinny New Holland ts115a
-
Podobna zawartość
-
Przez Czekaj_0
Witam mam problem z ciagnikiem nh t6050 a mianowicie mam biegi polowe wbita chce ruszyc ciagnie przez 10cm i wyswietla N na ekranie i wbija na luz czasami biegi zalapia i jest mormlanie podkresle ze przy szosowych nie ma tego problemu wie ktos czemu tak sie moze dziac?
-
Przez pio46
Witam T 6050 przestał pokazywać prędkość jazdy , wyświetla się 0,00. Jaka może być przyczyna , gdzie szukać czujnika prędkości?
-
Przez Czekaj0
Od jakiegoś czasu w moim new holland t6050 slychać dziwne stukanie w okolicach prawego boku silnika, podczas pracy na wolnych obrotach tego nie ma albo jest tak cicho że tego nie słychać podczas wkrecania się na obroty bez obciążenia słychać lecz gdy obroty przestaną rosnąć tylko będą np na najwyższych to z powrotem tego nie słychać, przy obciążeniu np pod górkę słychać to cały czas, turbina nowa zawory wyregulowane prosiłbym o pomoc w zdiagnozowaniu przyczyny
-
Przez Patrykxd
Witam powie mi ktoś jak spuścić płyn chłodniczy ww wymienionym modelu? Jest jakiś korek spustowy czy trzeba wąż odkręcić? I jaki płyn najlepiej zalać? -
Przez Patrykxd
Witam kupiłem ciągnik jak w tytule, silnik na Common Rail, 8400 godzin i chciałbym wymienić olej ale nie wiem jaki mu nalać, bo nie było żadnej kartki 10W czy 15W40. Który był by lepszy przy tym przebiegu?
-

Rekomendowane odpowiedzi
new holland cs
Ursus c-330 i New holland TD5040