Spalanie Fendt vs Fendt
-
Podobna zawartość
-
Przez Grzggg
Witam mam problem z fendtem 926 vario tms rufa. Minnows blokuje mi hydraulika zakladaja się klodki na computerze pokladowym miał ktoś podobno problem?
-
Przez Grzggg
Witam mam pytanie gdzie znajdę filtry hydrauliczne w Fendt 926 vario tms 2005r nie mogę znaleźć a podobno jest on po prawej stronie kabiny pod tlumikiem
-
Przez szymon070798
Witam mam problem z Fendt 933 Vario A dokładnie z zaworami hydraulicznymi. Zawory działają bez problemu natomiast nawet gdy zawory są nie używane a ciągnik jeździ pracuje to po dłuższym czasie leci z nich olej aż po całej d*pie. A gdy dana sekcja jest używana to już podwójnie leci. Oringi na szybko zlaczu nowe i leci widocznie z innego miejsca. Jest na to jakiś sposób? Jakie oringi wymienić.
-
Przez szymon070798
Witam mam problem z Fendt 933 Vario A dokładnie z zaworami hydraulicznymi. Zawory działają bez problemu natomiast nawet gdy zawory są nie używane a ciągnik jeździ pracuje to po dłuższym czasie leci z nich olej aż po całej d*pie. A gdy dana sekcja jest używana to już podwójnie leci. Oringi na szybko zlaczu nowe i leci widocznie z innego miejsca. Jest na to jakiś sposób? Jakie oringi wymienić?
-
Przez Moscov
Witam wszystkich. Nie tak dawno kupiłem Fendta 936 sprowadzonego z Danii. Ma na dachu dwie anteny Leica. Dołączę też zdjęcia. Mogłby ktoś poradzić jak sprawdzić czy działają i czego mu brakuje, co dokupić żeby jakąś nawigację miał? Nie ukrywam że gdyby była, to by się przydało. Jeśli coś pominąłem, postaram się dodać. Jestem z góry wdzięczny za wszelkie podpowiedzi, sugestie i pomoc
-

Rekomendowane odpowiedzi
Co to za błąd
Fendt 512C