Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam wszystkich. Panowie jak wypada spalanie w modelach 900 , mianowicie w tzw. wieloryb vs w tym  nowszym? Zakładając te same warunki , tą samą moc , ten sam sprzęt w identycznie ciężkiej pracy ?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Grzggg
      Witam mam problem z fendtem 926 vario tms rufa. Minnows blokuje mi hydraulika zakladaja się klodki na computerze pokladowym miał ktoś podobno problem?
    • Przez Grzggg
      Witam mam pytanie gdzie znajdę filtry hydrauliczne w Fendt 926 vario tms 2005r nie mogę znaleźć a podobno jest on po prawej stronie kabiny pod tlumikiem
    • Przez szymon070798
      Witam mam problem z Fendt 933 Vario A dokładnie z zaworami hydraulicznymi.  Zawory działają bez problemu natomiast nawet gdy zawory są nie używane a ciągnik jeździ pracuje to po dłuższym czasie leci z nich olej aż po całej d*pie. A gdy dana sekcja jest używana to już podwójnie leci. Oringi na szybko zlaczu nowe i leci widocznie z innego miejsca. Jest na to jakiś sposób? Jakie oringi wymienić.
    • Przez szymon070798
      Witam mam problem z Fendt 933 Vario A dokładnie z zaworami hydraulicznymi.  Zawory działają bez problemu natomiast nawet gdy zawory są nie używane a ciągnik jeździ pracuje to po dłuższym czasie leci z nich olej aż po całej d*pie. A gdy dana sekcja jest używana to już podwójnie leci. Oringi na szybko zlaczu nowe i leci widocznie z innego miejsca. Jest na to jakiś sposób? Jakie oringi wymienić? 
    • Przez Moscov
      Witam wszystkich. Nie tak dawno kupiłem Fendta 936 sprowadzonego z Danii. Ma na dachu dwie anteny Leica. Dołączę też zdjęcia. Mogłby ktoś poradzić jak sprawdzić czy działają i czego mu brakuje, co dokupić żeby jakąś nawigację miał? Nie ukrywam że gdyby była, to by się przydało. Jeśli coś pominąłem, postaram się dodać. Jestem z góry wdzięczny za wszelkie podpowiedzi, sugestie i pomoc

• Dodaj nową pozycję...
v