Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Mlody311
      Witam, zastanawiam się nad zakupem takiego siewnika, czy jest tu ktoś kto używa takiego siewnika i mógł by coś o nim powiedzieć
    • Przez kingway
      Witam , może ktoś się wypowie na temat tego siewnika ? 
    • Przez Goferowskii
      Witam mam problem z siewnikiem Kuhn maxima 2007 rok. Podczas siania na terminalu od siewnika nie pokazuje słupków wysiewających. Po poruszaniu kablem który idzie od siewnika do terminala na chwilę się pojawiły i znikły. Podczas próby siania na terminalu przy opcji prędkość zaczęła się pojawiać i wtedy pokazały się na chwilę słupki. Moje pytanie co może być problemem i czy może to być czujnik prędkości.
    • Przez cris10
      Witam, mam do kupna siewnik 6 rzędów becker center 2, jakieś opinie? Nie ma zagraniaczy jak gamma, na ciężkiej ziemi sprawdzi sie to? Jak z dostępnością jakiś części np tarcz itp? A może ktoś ma w Lubelskim ładną gamme do sprzedania?
    • Przez ufek119
      Witam zakupiłem ostatnio siewnik punktowy Kongskilde VARIOSEM który wyposażony jest w kontroler wysiewu U-01. Nie dostałem instrukcji obsługi od tego kontrolera. Może posiada ktoś taka instrukcje był bym bardzo wdzięczny.
  • Dodaj nową pozycję...
v