Ferguson 2620 żółw zając
-
Podobna zawartość
-
Przez szymi198710
Witam, mam problem z same Explorer 80 pierwszej serii. Dziś kosiłem rotacyjna i otworzyła się z zatrzasku po czym przekaźnik się przyblokował... Wtedy przestała działać hydraulika. Podnośnik wspomaganie wyjście na tura... W ogóle nie słychać by pompa chodziła... Wie ktoś co.moglo się stać? Ciągnik rocznik 1986.
-
Przez lllllkl
Witam właśnie robię remont sprzęgła i wymieniłem już dwa simeringi od strony pokrywy wału silnika i od strony skrzyni interesuje mnie wymiana uszczelniacza pomiędzy wałka sprzegła a wałka wom jak go się wymienia ? Wymienia się go bez ich zdejmowania czy trzeba zdjąć te wałki żeby wymienić ten simering mały. Noi jeszcze jedna sprawa mam luz na tym wałki i co muszę zrobić żeby go wyjąć wystarczy odkręcić tylko te 3 śrubki czy muszę coś rozpinać w skrzyni bardzo proszę o pomoc
-
Przez paw86
Witam. Problem dotyczy półbiegów w Valtrze G Hitech, Skrzynia Powershift. Na połbiegach 1 3 5 silnik reaguje spadkiem obrotów jakby dostał obciążenia, najbardziej jest to zauważalne na 5, prawie przygasa. Sprawdzone ćiśnienia na złączach diagnostycznych skrzyni,
1- 18 bar bieg 6, 12 bar bieg 5
2- 12 bar bieg 1 3 5
3- 18 bar bieg 2, 12 bar bieg 1.
Elektrozawory wyżej wymienionych wyjść sprawdzone, gdzie jeszcze można szukać przyczyny? Jakie powinny być ciśnienia na sprzęgłach?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Massey Ferguson 6120 czy 6130 - opinie przed zakupem
Massey ferguson 3060