Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Dx90luberda
      Witam problem z moim mc115 silnik kreci nie odpala pompka dobra przewody do baku sprawdzone . 
    • Przez caros2
      Czy ktoś wymieniał przeguby osiowe? Czy są problemy z tą wymianą?

• Przez Adasko201
      Witam wszystkich serdecznie, przeszukałem różne fora i niestety nie znalazłem nic na temat.
      mam problem z miękką osią, podnosi z przycisku, opuszcza, poziomuje ale niestety wogóle nie amortyzuje, ciągnik skacze jak na sztywnej osi, moje podejrzenie padło na hydroakumulatory przedniej osi.
      pytanie do znawców: ma ktoś może informację jakim ciśnieniem powinny być one nabite azotem  i jakiej są pojemności??
      pozdrawiam
    • Przez PanieJanku
      Witam. Mam problem z McCormick Mc 120. Przestaje działać EHR. Po uruchomieniu działa od 5 do 30min, potem przestaje działać na podobny czas (gaśnie  wyświetlacz i nie działa podnośnik). Wymieniłem przekazniki ale problem nie zniknął . CIągnik kupiony w tym roku w Holandii.
    • Przez UMM
      Witam mam problem z ciągnikiem Mccormick X3.080 F - GE  problem jest następujący. Ciągnik nie może uciągnąć 2 skibowego pługa unia grudziądz 2x20 który był projektowany chyba do c330. 
      Ciągnik 75koni stoi i się kopie w miejscu aż się zakopie a pług stoi. Włączony napęd na wszystkie 4 koła. Szybszy bieg szybko się zakopuje, wolniejszy bieg coś tam się rusza o milimetr.
  • Dodaj nową pozycję...
v