Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Wpaw napisał(a):

Pierzesz łachy? Głupiś

No tak prawdziwy mężczyzna to codziennie wyrzuca swoje ubranie w którym chodził hop do śmietnika I rano rozpakowuje nowe i je zakłada i rytuał codziennie powtarza taki sam. 

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

A ja rozumiem. Powiecie, że jej bronię. Wcale nie. Po tym jej wpisie ja już bym się domyślił tego, czego Wam o niej napisać nie mogę. Być może mam trochę więcej doświadczenia i miałem do czynienia z większą paletą ludzkich zachowań i to dlatego 🤔🤷...

Oj się czepiać nie chciałem w sumie...

Tylko ....no nie mogłem obojętnie....

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

A ja rozumiem. Powiecie, że jej bronię. Wcale nie. Po tym jej wpisie ja już bym się domyślił tego, czego Wam o niej napisać nie mogę. Być może mam trochę więcej doświadczenia i miałem do czynienia z większą paletą ludzkich zachowań i to dlatego 🤔🤷...

mądry nie zapyta, głupiemu nie wytłumaczysz 🤷

• Like 3
Opublikowano

przestalo pada.snieg lezy nadal..

3 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Sporo.

Ja olczyk po 1250 kupowałem 

a owies  sprzedajesz po 500 ?

2 godziny temu, rolniczka_agro napisał(a):

I mi się jakoś te posty tej Pani nie kleją. Piszę o czymś a w innym poście zaprzecza 😉 Ja dopiero jestem od niedawna a już to zauważyłam.

to samouczaca sztuczna inteligencja-eksperyment wlascicela af .

jej pierwsze posty byly jeszcze lepsze.

pozniej sie od nas nauczyla sporo 

2 godziny temu, konteno napisał(a):

dusza w nicku to tak naprawde mózg

za stara by być zainseminowaną to chce być inseminującą 

stara ?? ile ma miesiecy ??😂

na wiosne znajoma urodzila dziecko -44 lata ma ,najstarsze juz studiuje..wypadek przy pracy  jej sie trafil.

1 godzinę temu, Wpaw napisał(a):

A ja ci wiem 😁 

najtansze, a jakie ?? 

29 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Zachorował na zapalenie płuc.

Nie udało się go uratować. 

a nie mialas czasami swinki wietnamki albo jakiej kozy czy owcy ?? 

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał(a):

to samouczaca sztuczna inteligencja-eksperyment wlascicela af

Jacek sam jesteś jak eksperyment🤦. Poczytaj sobie to co ja o Kaśce napisałem...ale tak trochę między wierszami...kreujesz się na tuza intelektu to wysil trochę to co masz pod włosami 🤷

Chociaż w myśl tego, co Szymek napisał, nie spodziewam się zbyt wiele, ale próbuj...mnie zaskoczyć 🤷... kibicuję 💪

• Haha 3
Opublikowano
12 minut temu, Bezduszna napisał(a):

No tak prawdziwy mężczyzna to codziennie wyrzuca swoje ubranie w którym chodził hop do śmietnika I rano rozpakowuje nowe i je zakłada i rytuał codziennie powtarza taki sam. 

Kurna...to sarkazm....oj nie chce mi się już ...🤦

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Znowu żeś...gnój woził 🤔

Bo przylazłeś później niż ja🤷

Czemu tak uważasz 🤔 kolegę dzisiaj z forum odwiedziłem trochę pohandlowałem a tu na forum takie bagono że nie chce się zaglądać .... wolę wino posmakować...

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał(a):

najtansze, a jakie ?? 

Na pieniądze nie narzekam, jem to co mi pasuje, nie na co mnie stać... 

Za to ty jedziesz chyba na provicie stąd taki bebzon dziadu Małopolski

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna...to sarkazm....oj nie chce mi się już ...🤦

Wiem o tym ale nie mogłam się oprzeć aby nie być złośliwą do tej osoby co napisała na ten temat. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Czemu tak uważasz 🤔 kolegę dzisiaj z forum odwiedziłem trochę pohandlowałem a tu na forum takie bagono że nie chce się zaglądać .... wolę wino posmakować...

Znaczy żeś...się sponiewierał 🤔🫣

Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał(a):

Jacek sam jesteś jak eksperyment🤦. Poczytaj sobie to co ja o Kaśce napisałem...ale tak trochę między wierszami...kreujesz się na tuza intelektu to wysil trochę to co masz pod włosami 🤷

Chociaż w myśl tego, co Szymek napisał, nie spodziewam się zbyt wiele, ale próbuj...mnie zaskoczyć 🤷... kibicuję 💪

archiwum x ma z takich policmajstrow pozytek-dzieki nim ma  co robic .

podstawili ci jakas kobiecine .

juz pytalem czemu nie zrobiles zdjecia rak ??

wtedy  udawales ze nie wiesz o co chodzi ..

1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Na pieniądze nie narzekam, jem to co mi pasuje, nie na co mnie stać... 

Za to ty jedziesz chyba na provicie stąd taki bebzon dziadu Małopolski

znowu palma bije na glowe ??

ale tam nie ma oleju palmoweog tylko soja..

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał(a):

znowu palma bije na glowe ??

ale tam nie ma oleju palmoweog tylko soja..

Chciałbyś mieć taką głowę.

Po co szukasz zaczepki?

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

Nic nie udawałem. Zapytałem Cię wtedy, czy zdjęcie piersi też byś chciał🤦. Kim ja jestem, żeby komuś zdjęcia robić i na AF wstawiać 😡. Nawet jeśli ten ktoś sobie tego życzył, niech sam to zrobi. Ja mogę ci najwyżej potwierdzić lub zaprzeczyć autentyczności...jeśli będę miał na ten temat wiedzę 

@Wpaw coś się skrzywił 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v