Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Może coś nie przeczytałem...

Nie spodobało mi się tekst do młodej na temat jej paznokci. 

Nie wiadomo ile minęło od robienia ich. 

Za dużo jej niewiadomych aby oceniać. 

3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

sama robi ...konkurencja jej przeszkadza 🤣

Dopóki mcz mnie nie zaatakowała ja jej nie atakowałam więc Bogdan lepiej zamknij się.

Poza tym nie jesteś lepszy ode mnie. 

Zapomniałam ty się czepiasz każdego kto tylko ci pasuje 🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano (edytowane)

Widać to ty potrzebujesz adoracji. Nikt inny oprócz ciebie nie zaczepia ciągle  osób aby tylko im coś kąśliwego powiedzieć 🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Mów tak dalej przegrywie cyrk to ty robisz jak tylko wystarczy że jedna literkę wstawisz w okienko i już taniec się zaczyna 🤣🤣🤣

psychiczne ono   i tyle ...nikogo tu nie wysadzisz z forum z tym baranim rozumem 🤪

Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

Widać że cię boli że trafiłeś na siebie w spodnicy. Oj Bogdan nie bądź zazdrosny każdy z nas jest w swoim rodzaju 🤣🤣🤣

ja na nikogo nie trafiłem bo ty jestes dla mnie zero ono ,nic ...🤪

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

ja na nikogo nie trafiłem bo ty jestes dla mnie zero ono ,nic ...🤪

Oj aż tak cię zabolało że trafił ci się przeciwnik do gatki inny w spódnicy niż ciągle tylko w spodniach masz przeciwników 🤔

Zapomniałam o jednej najważniejszej rzeczy ze ja bawię się słowem a że kogoś tam kiedyś słowo zaboli czy sam się dym zrobi to mi to Lotto 

Ty natomiast chcesz za wszelką cenę zrobić dym. 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie wszystkie...🙋

W sumie to tyle co ty dla innych...

to ze ty  jestes inny i bedziesz pisal nawet z owiecka to wiemy .... aby tylko meeee meeeee robiła 🤣  

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

bedziesz pisal nawet z owiecka to wiemy ....avy tylko meeee meeeee robiła

Fascynujący rok rozumowania..

Widać wysokie wykształcenie i błyskotliwy umysł....😆

Kolorowych snów...🙋

Opublikowano
44 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Co?

No ja też nie widzę...

42 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

brzydkie pazury zrobione byle jak i tyle ...czego tu nie rozumiesz 

Coś słabo patrzycie to po pierwsze. Po drugie @Bezduszna podłapała mój wcześniejszy post do mcz i teraz to ciągnie.

10 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

I dobre to będzie 🤔

Byłeś w wojsku ? Ciężko się to wkładało, chyba że to inny rodzaj gumy.

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Fascynujący rok rozumowania..

Widać wysokie wykształcenie i błyskotliwy umysł....😆

Kolorowych snów...🙋

wyksztalcony sie znalazl co wypierdy tylko poci w pogodzie 🤣

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, dsbh napisał(a):

Coś słabo patrzycie to po pierwsze. Po drugie @Bezduszna podłapała mój wcześniejszy post do mcz i teraz to ciągnie.

Po pierwsze czekałam aż kto inny zrobi  to za mnie nie mogę ciągle być pierwsza 🤣🤣🤣

Druga sprawa nie ważne kto zaczął ważne kto skończył 🤣🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v