Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, dsbh napisał(a):

Tobie 🤔 :ph34r: ? Zazdrość chce w nim wzbudzić ? Kobiety mają te swoje metody 🤫.

Nieeeeee🙆...słownik mi psikusa zrobił🤬...litery zamienił...już kiedyś też tak było...o miastowego chodzi, nie o mnie...i to nie tyle o zazdrość ile o motywowanie i trzymanie pod...butem🤭

Już poprawiłem 

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał(a):

mu 

O edytowałeś.. Już miałem zapytać od kiedy jesteś jej chłopem

Ja tam nie zachwycam się takimi 159cm. Byłem wczoraj w biedronce gdyż na co dzień nie widuję wielu kobiet i z przykrością  muszę stwierdzić, że to nie ma żadnych proporcji. Nie musi być nie wiadomo jak ładna, ale te 165 już wypadałoby mieć

Opublikowano
18 minut temu, Qwazi napisał(a):

Pierd...nie kotka za pomocą młotka. Moja sześcioletnia córka chodzi na religię w zerówce już drugi rok. I bez religii sobie nie wyobraża tej zerówki. Bo ksiądz przynosi cukierki, każe im się do siebie grzecznie odnosić. Pyta zawsze czy ktoś się z kimś pogniewał, a jeśli tak to robi dziecięcą analizę przypadku i się to kończy przeprosinami i podaniem ręki. Ostatnio podobno rozstrzygał im taki spór, gdzie trzy dziewczynki se stworzyły grupę i nie chciały przyjąć czwartej, bo ma inne włosy niż one. 

Nie sądzę, żeby mądry katecheta opowiadał przedszkolakom o śmierci. To naciągane jest raczej

Monika mu pokazuje tylko te posty, w których się zachwycamy...jej osobą 🤷🤭...taki damski trick😁

Ja mam trochę inne zdanie na ten temat. Może z tej przyczyny że mnie uczyła katechetka i nie było tak miło i przyjemnie jak u twojej córki. 

Jeśli człowiek ma podejście to jest fajnie jeśli człowiek nie ma wtedy danym dzieciom się odechciewa. 

Wiadomo jest tylko jedno ze w małych miejscowościach jest inaczej w dużych aglomeracjach jest inaczej. 

Opublikowano
15 minut temu, Qwazi napisał(a):

Nieeeeee🙆...słownik mi psikusa zrobił🤬...litery zamienił...już kiedyś też tak było...o miastowego chodzi, nie o mnie...i to nie tyle o zazdrość ile o motywowanie i trzymanie pod...butem🤭

Już poprawiłem 

Oj tam,nie tłumacz się 🤫. Większości to bez różnicy że Ty i miastowy to ta sama osoba 🤣.

Trzymanie pod butem inaczej wygląda. Przykładowo zamiast nowej wiertarki czy szlifierki kupiła mu widły i wmówiła mu że to dla jego dobra i się chłop cieszy :ph34r:. Natomiast posty och i ach mają za zadanie pokazać, że lepiej nie mógł trafić :P.

1 minutę temu, Ajeto napisał(a):

Dobra dobra..😗

Muszę wam powiedzieć, że Michał i mój kolega Zygmunt to najfajniejsze chłopaki na forum i tyle

@12Pafnucy

Ty ZYGMUNT na Twoim miejscu bym uważał 🤣.

Opublikowano
16 minut temu, Ajeto napisał(a):

O edytowałeś.. Już miałem zapytać od kiedy jesteś jej chłopem

Ja tam nie zachwycam się takimi 159cm. Byłem wczoraj w biedronce gdyż na co dzień nie widuję wielu kobiet i z przykrością  muszę stwierdzić, że to nie ma żadnych proporcji. Nie musi być nie wiadomo jak ładna, ale te 165 już wypadałoby mieć

Głupoty gadasz. Mała często jest zadziorna i bardzo dobra w łóżku 

Opublikowano
4 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Że przegrałam to nie znaczy że spełnia twoja zachciankę.

Wiedziałem.

Czyli nie jesteś tym za kogo się podajesz.

Zakład jest zakład. Nie jesteś wiarygodna.

Podaj adres to Ci wyślę to piwo na otarcie łez.

Opublikowano
2 minuty temu, Buszmen11 napisał(a):

Głupoty gadasz. Mała często jest zadziorna i bardzo dobra w łóżku 

Jest tak jak desperado pisał mała jest zadziorna i dużo krzyczy aby ją nie zadeptali😂

Ja tam szukam dziewczyny do życia nie do łóżka

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Pomału rośnie 🫣 muszę głowice w śrutowniki wymienić bo słabo dmucha 😐

IMG_20251012_112230.jpg

Widać, że do silosu nie dolatuje 😁.

3 minuty temu, Ajeto napisał(a):

Jest tak jak desperado pisał mała jest zadziorna i dużo krzyczy aby ją nie zadeptali😂

Ja tam szukam dziewczyny do życia nie do łóżka

W tym wszystkim nie chodzi o wzrost tylko o charakter. Jakby taka mała okręciła sobie Ciebie wokół palca to byś świata nie widział poza nią. Takie są fakty.

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, dsbh napisał(a):

Wiedziałem.

Czyli nie jesteś tym za kogo się podajesz.

Zakład jest zakład. Nie jesteś wiarygodna.

Podaj adres to Ci wyślę to piwo na otarcie łez.

Czy ja wszystko muszę udowadniać? 

Czyję się poprostu zaszczuta jednym słowem. Na to nic nie poradzę  

Opublikowano
7 minut temu, dsbh napisał(a):

Widać, że do silosu nie dolatuje 😁.

W tym wszystkim nie chodzi o wzrost tylko o charakter. Jakby taka mała okręciła sobie Ciebie wokół palca to byś świata nie widział poza nią. Takie są fakty.

Silos pełny 🤷 

Na strop bym może ze 2 tony zmieścił, nie chciało mi się dmuchawy ustawiać. 

Zboża powinno starczyć. Najwyżej po żniwach się w rękaw wepchnie 

Opublikowano
28 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Czy ja wszystko muszę udowadniać? 

Czyję się poprostu zaszczuta jednym słowem. Na to nic nie poradzę  

Zgodziłaś się na zasady zakładu. Miałaś wybór. Tu albo priv. Teraz udajesz poszkodowaną. Ponadto Ty jesteś tu uznawana za faceta. Chciałem rozwiać te wątpliwości ale skoro nie chcesz to nie. Poza tym dziwne jest, że Kowalski atakuje wszystkie dziewczyny tutaj jakie się pojawią a Ciebie nie. No ale sam siebie będzie podrywał ? Dla mnie przestałaś być wiarygodną osobą.

25 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Silos pełny 🤷 

Na strop bym może ze 2 tony zmieścił, nie chciało mi się dmuchawy ustawiać. 

Zboża powinno starczyć. Najwyżej po żniwach się w rękaw wepchnie 

To ile tego przerobiłeś i na ile miesięcy starczy ?

Opublikowano
Godzinę temu, dsbh napisał(a):

Natomiast posty och i ach mają za zadanie pokazać, że lepiej nie mógł trafić :P

Czyli trzymać pod butem🤷...inaczej mówiąc: kontrolować 🤷

Godzinę temu, dsbh napisał(a):

Iiiiii...pod stół 😁

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, dsbh napisał(a):

Dla mnie przestałaś być wiarygodną osobą.

Nie tylko dla Ciebie. 🫣 

7 minut temu, witejus napisał(a):

Wystarczy popatrzeć w galerię, rzekomo mieszka w bloku w Warszawie a stadko kur biega, chyba na dachu wieżowca🤣

Od początku kłamie . Co trzeba mieć w głowie żeby udawać kobietę🫣 

Edytowane przez Michał18
Opublikowano
5 minut temu, witejus napisał(a):

Wystarczy popatrzeć w galerię, rzekomo mieszka w bloku w Warszawie a stadko kur biega, chyba na dachu wieżowca🤣

No ma działkę to na tej działce mogą biegać, tylko kto im daje jeść w ciągu tygodnia ?

4 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Czyli trzymać pod butem🤷...inaczej mówiąc: kontrolować 🤷

W tej kwestii to my się różnimy jednak. Dla mnie kontrola to coś innego.

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

...a na co?

Ajeto czy jak mu tam się Tobą interesuje. Pod warunkiem że jesteś Zygmunt 🤣.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v