Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Nieustraszony1044 napisał(a):

To znaczy jak się wyłamał?  Kowalski to łorowiak czy jak mu tam było 🤔

Ręki nie chce pokazać. Na razie wiadomo że Bezduszna i Elon to dwie różne osoby. Chyba że jedna ręka Kowalskiego a druga jego babki :ph34r:.

Opublikowano

Ja bym niszczył. Teraz dużo będzie ciągnęła z ziemi pokarmu.

10 minut temu, roni9411 napisał(a):

Panowie rzodkiew oleista na poplon stalerzowac tak jak gorczyce gdy zaczyna kwitnąć czy czekać niech rosnie i zwiekszy korzen palowy? Narazie ladnie rosnie , wody ma tyle ze zaczyna kwitnąć. Ale korzen narazie mały. 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, dsbh napisał(a):

Ręki nie chce pokazać. Na razie wiadomo że Bezduszna i Elon to dwie różne osoby. Chyba że jedna ręka Kowalskiego a druga jego babki :ph34r:.

Macie jego dłoń ale ja nie powiem gdzie. 🤣 

Tylko Qwazi i reszta nie widzi to co ja🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Widzę że jest w polityce.

O właśnie trzeba tam wrócić. Ciekawe czy coś się zmieniło czy ciągle Pisem straszą 🤫.

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Zresztą najczęściej ostatnio w wyzywanie innych idzie....i pytanie czy wszyscy zdrowi...

No martwi się o zdrowie innych. To chyba dobrze :ph34r:.

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Każda jego teorie o wyższosci jego zjadłem...bez popijania, bo nie było co...

Widzę że jest w polityce.

Ostatnio mnie unika, bo argumenty się mu skończyły...

Zresztą najczęściej ostatnio w wyzywanie innych idzie....i pytanie czy wszyscy zdrowi...

Pokonać nie potrafi, to ucieka...

..a jeszcze o motocyklach gada....nie mając pojęcia co to adrenalina....

Dla niego adrenalina to zjedzenie starych kanapek w autokarze....😆🤭

Bo to zapewne jest adrenalina...przy takim posiłku 🫣😁

Opublikowano
8 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

To znaczy jak się wyłamał?  Kowalski to łorowiak czy jak mu tam było 🤔

Obaj z bezdusznym Michałem i babką to ja.

Opublikowano
49 minut temu, malaczarna napisał(a):

Wiesz z doświadczenia?

Ja nie mam żadnego doświadczenia w okryciach innych. 

Wystarczy spojrzeć tylko na to jak ci nie ufa miastowy. 

Raz grzyby je raz ich nie je. 

Widać że w zależności od tego w jakim wydaniu mu je serwujesz

Opublikowano
7 minut temu, dsbh napisał(a):

Mam bardzo młodą babkę. 

Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dla niego adrenalina to zjedzenie starych kanapek w autokarze....😆🤭

Zawsze jakaś tam adrenalina, ktoś może dać po mordzie jak poczuje te zaśmiardnięte kanapki xD

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Bo to zapewne jest adrenalina...przy takim posiłku 🫣😁

Adrenalina to jest wtedy kiedy spożywasz Fugu. Nigdy nie wiadomo czy dobrze jest przyrządzona.

Opublikowano
Teraz, Elon napisał(a):

No chyba wiesz komu. 

No nie.

Słabo się z tobą gada.

Ale cóż ... tobie to nawet dofinansowań dać nie chcą, to gdzie żebyś ty komuś alimenty...🤭😂

Teraz, Bezduszna napisał(a):

Adrenalina to jest wtedy kiedy spożywasz Fugu. Nigdy nie wiadomo czy dobrze jest przyrządzona.

To łatwizna..

Wolę inaczej...

3 minuty temu, Elon napisał(a):

Ładny dzień dzis był. 

Bardzo ładny..

Tu się zgodzę,.🙋

Opublikowano
5 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Ja nie mam żadnego doświadczenia w okryciach innych. 

Wystarczy spojrzeć tylko na to jak ci nie ufa miastowy. 

Raz grzyby je raz ich nie je. 

Widać że w zależności od tego w jakim wydaniu mu je serwujesz

Wiesz co to sarkazm ? Ona tak celowo narzeka na niego. Z premedytacją bym powiedział :P.

4 minuty temu, Elon napisał(a):

Mam bardzo młodą babkę. 

To mówisz że ta druga ręka to jej 🤔 :ph34r: ?

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

pochmurno i zimno ...

U nas pod wieczór dopiero chmury..

Nawet teraz jeszcze ciepło....

Ale jutro też będzie ładny dzień, bo zarobkowy....dziś za darmo robiłem...bo u siebie....🤭

Opublikowano
7 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Macie jego dłoń ale ja nie powiem gdzie. 🤣 

Tylko Qwazi i reszta nie widzi to co ja🤣

Mnie w to nie mieszaj. Przed południem napisałem, że nie podejmuje się określać czegokolwiek po zdjęciu dłoni. I podtrzymuję. Ta samą dłoń można pokazać na różnych fotkach, że będzie wyglądać jak dłonie różnych osób. Wszystko zależy od fotografa. Wstawianie takich zdjęć to słaby sposób, żeby cokolwiek udowodnić 🤷

Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

Wiesz co to sarkazm ? Ona tak celowo narzeka na niego. Z premedytacją bym powiedział :P.

To mówisz że ta druga ręka to jej 🤔 :ph34r: ?

Kolorowych snów. Jutro wstawię następną dłoń. 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v