Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak byś ty nie miał lepszego zajęcia niż tylko mieć jedno .... cóż już widać że zaczynasz wątpić w to co sam piszesz i myślisz. Szkoda tylko na ciebie czasu Borowcu  ty jeden 

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Beeee, beeee, beeee 🐑🐏 beeee ... Idź się łowieckami zajmij ...

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Jak byś ty nie miał lepszego zajęcia niż tylko mieć jedno .... cóż już widać że zaczynasz wątpić w to co sam piszesz i myślisz. Szkoda tylko na ciebie czasu Borowcu  ty jeden 

Oj Kowalski Kowalski. Nudne już jest te twoje pisanie jako baba albo żyd ...

Opublikowano
2 minuty temu, Michał18 napisał(a):

Nie warto czytać 😏

Już widzę próbkę zapału wojennego 🙆...a i tak nie mam zbyt czasu na czytanie...trza podoić i zmiana sprzętu 🤷...

• Like 1
Opublikowano

Żydem trzeba się urodzić , baba trzeba też ale rolnikiem trzeba się stać a tobie do niego jest daleko... Dalej tak pisze a czym prędzej czy później i tak cię wszyscy wyruchaja tylko będzie trzeba chwilę poczekać aby się to stało. Zachowujesz się jak Bogdan który nic nie umie innego wymyśleć aby zatuszować swój już upadek z wysoka. 

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Oj Kowalski Kowalski. Nudne już jest te twoje pisanie jako baba albo żyd ...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Żydem trzeba się urodzić , baba trzeba też ale rolnikiem trzeba się stać a tobie do niego jest daleko... Dalej tak pisze a czym prędzej czy później i tak cię wszyscy wyruchaja tylko będzie trzeba chwilę poczekać aby się to stało. Zachowujesz się jak Bogdan który nic nie umie innego wymyśleć aby zatuszować swój już upadek z wysoka. 

Co tam znowu zmyślasz ??? Taki sam jak ten Zdesperowany dziadek, lepiej zna moje życie i moje pola niż ja sam xD

Idź się zajmij łowieckami barani poganiaczu ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Ja nie wiem skąd ta obsesja na punkcie moich multikont. Miałem kiedyś kilka lat temu jedno. Przepraszam. Chciałem się poczuć kimś innym bardziej dowartościowanym człowiekiem ale Bartek szybko zakończył moje nowe lepsze życie 

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Przepraszam. Chciałem się poczuć kimś innym bardziej dowartościowanym człowiekiem ale Bartek szybko zakończył moje nowe lepsze życie 

..nie kłam...bo nie urosniesz...

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Zaimponuj!

Pokaż siebie ..

Bo póki co to tylko dużo gadasz....

3 minuty temu, Michał18 napisał(a):

Też jestem ciekaw.

3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

wielki nos się nie zmieści na selfie🤣 

Ten co pokazuje musi się dowartościować 

Ja nic nie muszę bo mam swoją wartość 

Kaprysów nie muszę spełniać co poniektórych. 

• Haha 1
Opublikowano

🐏🐑🐏🐑🐏🐑

• Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Ja nie wiem skąd ta obsesja na punkcie moich multikont. Miałem kiedyś kilka lat temu jedno. Przepraszam. Chciałem się poczuć kimś innym bardziej dowartościowanym człowiekiem ale Bartek szybko zakończył moje nowe lepsze życie 

Chciałbyś...a tu zonk🤷

Opublikowano
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

ja ....wielka bieda w galery ,tyko baranów brak do kolekcji 🤣

Opublikowano
5 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Jak nie siebie to pokaż chociaż fotkę tej dzialki

Opublikowano
5 minut temu, Bezduszna napisał(a):

...nadal tylko gadanie...

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

...nadal tylko gadanie...

I tak mnie nie podpuścić ja nie z takich panienek jak myślisz. 

Tu tylko kilka pokazuje ja nie muszę być jedną z nich. 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v