Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Może zaczne poszukiwać dla wszystkich nie zależnie od wieku psychiatry który będzie miał z wami grupowe spotkanie to już przekracza wszystkie możliwe objawy które są spowodowane jakiś nowym wirusem. 🤣

Desperado miał rację że nie należy się szczepić🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
radekz200 napisał:

33 minuty temu, slawek74 napisał(a):

a ty masz 💩 i nie rozgarnięte ... 🤦 nie wziąłeś do siebie co napisałem wcześniej 🙋‍♂️🤦

po 150 mogę ci załatwić tylko gotówką nie ratki 😁

toć vatowcom nie można dawać do ręki 😂

jak nie jsk tsk 🙋‍♂️😁 kto inny przeliczy 🤭😁

to ryczalyowcom przelew na rr 😁🙋‍♂️

Bezduszna napisał:

To ty nic nie zrozumiałeś i rozumieć nie będziesz prowadzenie twojego śledztwa lub Bóg jeden wie  co tych chcesz udowodnić kojarzy mi się z tym jak ślepy kulawago prowadził.

jakie §ledztwo 🤦 nie bierz tyle bo cię mocno klepie 🙆‍♂️🤦

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Następny jakiś nie ogarnięty na tym forum

Dziękuję 😊

20 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Stary numer Kwasi pewnie zna🤣

Nie znam nikogo, kto się nazywa Stary Numer🤷

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Dziękuję 😊

Nie ma za co. Ale to nie było do ciebie 

6 minut temu, slawek74 napisał(a):

jak nie jsk tsk 🙋‍♂️😁 kto inny przeliczy 🤭😁

to ryczalyowcom przelew na rr 😁🙋‍♂️

jakie §ledztwo 🤦 nie bierz tyle bo cię mocno klepie 🙆‍♂️🤦

Wystarczy was poczytać I już człowiek zaczyna sam się śmiać do siebie. 

Zawsze mowa jest że najlepszy cyrk to tylko zwariatami. 

Opublikowano
Bezduszna napisał:

Może zaczne poszukiwać dla wszystkich nie zależnie od wieku psychiatry który będzie miał z wami grupowe spotkanie to już przekracza wszystkie możliwe objawy które są spowodowane jakiś nowym wirusem. 🤣

Desperado miał rację że nie należy się szczepić🤣

najlepiej od siebie zacznij...

Opublikowano

Ale numer z uwodzeniem na skrzywdzonego męża pewnie znasz jak nie z autopsji to przynajmniej z doświadczenia zawodowego

Żeby nie było to ja nie wiem o czym tam piszecie na priw z malączarna. Nawet nie wiem czy w ogóle piszecie😗

Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Nie ma za co. Ale to nie było do ciebie 

Aaaa...bo tak zrozumiałem. Pod moim postem było 🤷

Teraz, Kowalsky30 napisał(a):

Ale numer z uwodzeniem na skrzywdzonego męża pewnie znasz jak nie z autopsji to przynajmniej z doświadczenia zawodowego

Żeby nie było to ja nie wiem o czym tam piszecie na priw z malączarna. Nawet nie wiem czy w ogóle piszecie😗

Nie zajmowałem się zdradami małżeńskimi. To nie jest karalne🤷...więc nie mam takiego doświadczenia...

Byś się mógł dowiedzieć, zanim zaczniesz temat poruszać 🤷

Opublikowano

Tym razem byłeś szybszy ode mnie.🤣 Z jednej strony to dobrze.

11 minut temu, Qwazi napisał(a):

Nie wiedzialam że są jakieś nowe zasady. Czy są jakieś🤔 

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał(a):

Nie zajmowałem się zdradami małżeńskimi. To nie jest karalne🤷...więc nie mam takiego doświadczenia

Kobiety podobno pierwsze kroki w przypadku wykrycia zdrady i tak kierują na policję

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał(a):

Aaaa...bo tak zrozumiałem. Pod moim postem było 🤷

Nie zajmowałem się zdradami małżeńskimi. To nie jest karalne🤷...więc nie mam takiego doświadczenia...

Byś się mógł dowiedzieć, zanim zaczniesz temat poruszać 🤷

Karalne jest wtedy kiedy zdradzony małżonek zrobi kaput kochankowi. Ja już jeden przypadek.. 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Kobiety podobno pierwsze kroki w przypadku wykrycia zdrady i tak kierują na policję

Nie spotkałem się z taką sytuacją 🤷

5 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Karalne jest wtedy kiedy zdradzony małżonek zrobi kaput kochankowi. Ja już jeden przypadek.. 

Wtedy tak...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano (edytowane)

Trzeba z drugiej strony to wziąć Qwazi on to wie bo sam się spotkał z tym. Na własnej skórze miał do czynienia 🤣

Tylko że to wszystko się dobrze skończyło żona na widzenia w domu nowego kochanka gościła. 

To się nazywa dobroć na tym świecie 

Opublikowano

A skąd u Ciebie takie informacje🤔

2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Tylko że to wszystko się dobrze skończyło żona na widzenia w domu nowego kochanka gościłam. 

Gościłaś żonę czy kochanka🤔...no to nieprecyzyjnie napisane jest🤷

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Tak jakoś mi się ułożyło bo ciągle tylko o zdradach mówi małżeńskich to musi mieć jakieś w tym doświadczenie. Najpierw ty teraz Bogdana próbuje obwinić bo od siebie chce odgonić podejrzenia. Dobrze że mnie ignoruje pisze co mogę 🫢

Nie miało być kochanka gościła.. słownik tym razem zawiódł 😭

1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Qwazi napisał(a):

I tak dużo wydedukowałeś. Ja całego komentarza nie rozumiem nawet po korekcie🤣

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
4 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Tak jakoś mi się ułożyło bo ciągle tylko o zdradach mówi małżeńskich to musi mieć jakieś w tym doświadczenie. Najpierw ty teraz Bogdana próbuje obwinić bo od siebie chce odgonić podejrzenia. Dobrze że mnie ignoruje pisze co mogę 🫢

Nie miało być kochanka gościła.. słownik tym razem zawiódł 😭

No to ta sama uwaga...zanim się zacznie temat wypadałoby się dowiedzieć...tak to wróżenie z fusów i sianie zamętu...ja nie podejrzewam Łorawioka o posiadanie kochanki i zdrady...nie widzę podstaw...Bogdana też nie podejrzewam, bo również nie mam do tego żadnych podstaw 🤷

4 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

I tak dużo wydedukowałeś. Ja całego komentarza nie rozumiem nawet po korekcie🤣

Ja się nie znam na dedukcji🤷...usiłowałem przeczytać 🤷

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v