Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Kto się czubi...🤷...czujny bądź 😉

Nawet się nie chcę domyślać🙆😁

Ale to tak? Za młodych lat ładnym dziewczyną ze stanika się strzelało 🤭 a teraz? Świat schodzi na psy 😁

4 minuty temu, radekz200 napisał(a):

słafek co to za maszyna?

Też nie wiem co? ale ładna 😂

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Też tak patrzę....dzie tu kapało będzie...🤔

A bo to taka rura jest...z drugi strony🤷😁...Sławek pokazać nie chce🤷

Opublikowano
malaczarna napisał:

4 minuty temu, 6465 napisał(a):

Jacek kuźwa ale żeś się spasł 🙆 @jacus

Ja to będę jechał tam gdzie plaża duża, woda od brzegu płytka żebym mógł poleżeć i mieć dzieci na oku. 

Choć jak wracamy z wakacji to jak pytam moje dzieci co było najfajniejsze to słyszę " plac zabaw"

Tak że no. 

Moje dziecko na obozie wraca w niedzielę. Cały tydzień w stresie jestem jak pojechała 

cora pewnie pierwszy raz sama z domu wybyla?

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

A widzisz ....

To teraz pasuje...👍

Żebym nie był gołosłowny to patrzaj...to może kapać jak w Polmosie 😁

IMG_20250711_195403.jpg

16 minut temu, radekz200 napisał(a):

to pewno na podlasiu kupił 😂

No a jak...od najlepszego bimbrownika 😊

Opublikowano
41 minut temu, Wpaw napisał(a):

A może to, ono jego?🤔😉

On, on A co ty się tak uwzięłaś od wczoraj? 

Ciebie twój powinien uj***ć za takie gadanie....

Nie znasz mnie oceniasz po pięciu wiadomościach... 

A masz tu podkręcę ci temat, pogryzły znajomego.

https://kielce.tvp.pl/86559486/trzy-psy-dotkliwie-pogryzly-mezczyzne-30-latek-w-ciezkim-stanie-trafil-do-szpitala

To ty się uwziołes się  na rasy psów która tylko więcej szkody ci może przynieść niż pożytku. 

Nawet nie zdajesz sobie sprawy dlaczego one są drogie. 

I nawet nie wiesz jak zabrać się do ich kupna ale cóż ...

Jeśli chodzi o ten artykuł to powiedz mi w którym miejscu jest wskazane czy psy pierwsze zaatakowały człowieka

Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

To ty się uwziołes się  na rasy psów która tylko więcej szkody ci może przynieść niż pożytku. 

Nawet nie zdajesz sobie sprawy dlaczego one są drogie. 

I nawet nie wiesz jak zabrać się do ich kupna ale cóż ...

Jeśli chodzi o ten artykuł to powiedz mi w którym miejscu jest wskazane czy psy pierwsze zaatakowały człowieka

Mówiłem liznij mi trochę tematu A ty się mądrujesz...

Teraz wakacje zawsze są tańsze może się kupi zimą wiosną zawsze droższe, to zależy od wielu rzeczy od popytu podaży. Ale co ja będę mówił jak ty się znasz 🤭

Bo go znam.

Opublikowano
20 minut temu, Qwazi napisał(a):

Żebym nie był gołosłowny to patrzaj...to może kapać jak w Polmosie 😁

IMG_20250711_195403.jpg

No a jak...od najlepszego bimbrownika 😊

A co to to takie jest?

Opublikowano
Qwazi napisał:

Bimbrownia😉

👍💪😁

radekz200 napisał:

2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Bimbrownia😉

to pewno na podlasiu kupił 😂

w ostrowi też jest coś podobnego do sprzedania...

12Pafnucy napisał:

6 minut temu, Qwazi napisał(a):

Bimbrownia😉

Też tak patrzę....dzie tu kapało będzie...🤔

jakie kapało 🤦 tu ma się lać 😁😛

• Haha 2
Opublikowano
10 minut temu, Elon napisał(a):

A co to to takie jest?

Nie gadaj, że nie wiesz 🙆...toć Cię Walencik wykończy, jak Ty takich rzeczy nie wiesz 🤦😱

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v