Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 godziny temu, radekz200 napisał(a):

jak masz tak paskudzić na tym polu to lepiej oddaj slawciowi w dzierżawę 😂

Ty się nie znasz a jemu się nie opłaca 

• Haha 3
Opublikowano
Teraz, szymon09875 napisał(a):

Pod szpitalem gdzie moja rodziła, były dwa parkingi. Ja stanąłem na tym pierwszym a mąż dziewczyny co razem na sali leżały wjechał pod same drzwi szpitala, pojechałem na obiad wróciłem i pyta się ile za parking a ja mu mówię że 5 zł bo 1 zł za każdą rozpoczęta godzine. On pojechał za chwilę wraca i mówi że 30 zapłacił 🤭 na tym drugim parkingu 5 zł za każdą 🫣

Wiesz. Jak mnie bolało to nie patrzyłem na cennik, tylko chciałem blisko stanąć żeby nie iść daleko na SOR.

Teraz jak byłem na wizycie kontrolnej to obczailem że kawałek dalej jest spory, bezpłatny parking.

1 minutę temu, kizak napisał(a):

W ucho ? ,o to musiało zaboleć 😔

W dope xD

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, PRIMO napisał(a):

Co to kuźwa jest?🙆‍♂️

No nie wierzę że to twoje. 😔

Ja też nie wierzę 🤷

Gorzowską skosilem t wsialem qq

3 godziny temu, PAN88 napisał(a):

W 1982 ojciec opowiadał pyra mi zmarzła w nocy z 8/9 czerwca.

Przecież planeta płonie 🤣 a ty tu o ochłodzeniu klimatu piszesz 

I lodu na biegunie przybywa, coś się ekozjebom nie spina 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Pod szpitalem gdzie moja rodziła, były dwa parkingi. Ja stanąłem na tym pierwszym a mąż dziewczyny co razem na sali leżały wjechał pod same drzwi szpitala, pojechałem na obiad wróciłem i pyta się ile za parking a ja mu mówię że 5 zł bo 1 zł za każdą rozpoczęta godzine. On pojechał za chwilę wraca i mówi że 30 zapłacił 🤭 na tym drugim parkingu 5 zł za każdą 🫣

Mój jak rodziłam przyjechał o  8 rano wyjechał o 4 w nocy następnego dnia. Bardziej opłacało mu się zgubić bilet i zapłacić 50 zl

Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

U nas jest 5 zł za wjazd i możesz zaparkować gdzie chcesz a samochód może stać tydzień. Weekendy i święta bez opłat...

Opublikowano
Teraz, Qwazi napisał(a):

U nas jest 5 zł za wjazd i możesz zaparkować gdzie chcesz a samochód może stać tydzień. Weekendy i święta bez opłat...

W Sochaczewie po remoncie parkingu nie parkowałem, kiedys był darmowy. W Grodzisku gdzie byłem na urologii tak jak pisałem, 3 albo 4zl za godzinę.

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał(a):

Ja też nie wierzę 🤷

Gorzowską skosilem t wsialem qq

Se wyobraź co by Przemek napisał, jakbyś zrobił po mojemu😁

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

W Sochaczewie po remoncie parkingu nie parkowałem, kiedys był darmowy. W Grodzisku gdzie byłem na urologii tak jak pisałem, 3 albo 4zl za godzinę.

To jest decyzja dyrekcji placówki 🤷

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Se wyobraź co by Przemek napisał, jakbyś zrobił po mojemu😁

To jest decyzja dyrekcji placówki 🤷

A jak miało być po twojemu?

7 minut temu, malaczarna napisał(a):

Mój jak rodziłam przyjechał o  8 rano wyjechał o 4 w nocy następnego dnia. Bardziej opłacało mu się zgubić bilet i zapłacić 50 zl

Ja od 7 rano do do 1... 

O 12 na obiad pojechałem a o 14 położne kawę mi robiły 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

A jak miało być po twojemu?

Jak posieję w przyszłym tygodniu po życie to pokażę. Chyba, że nie popada, to może się to opóźnić 

7 minut temu, Łolek napisał(a):

Myślisz że znajdzie się kolejny szaleniec albo masochista 🤔

Nigdzie nie znajdzie drugiego takiego jak...

Bo takich już nie ma🎶😉🤭

Opublikowano
6 minut temu, Buszmen11 napisał(a):

Nic. Wielce obrażona że wróciłem przed 1 po spożyciu 

Jak nic wykop do salonu za taki czyn. Solidarność jajnikow

9 minut temu, Łolek napisał(a):

Myślisz że znajdzie się kolejny szaleniec albo masochista 🤔

Żona bym już chyba nie chciała być. Jakiegoś bym ogarnęła może na noce. Pełno tego się błąka po swiecie

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał(a):

Skoro mowa o psach, to przedstawiam DJ-a...jakiś podły czlowiek nie miał co z nim zrobić i porzucił. Musiał się dość długo błąkać, bo potrzebne były nożyce do strzyżenia owiec, żeby go dziewczyny mogły doprowadzić do jakiegoś przyzwoitego stanu. On też lubi się wylegiwać w dłonie i sianie

IMG_20250510_202406554_MFNR_PORTRAIT.jpg

@Buszmen11 zalecalbym ostrożność...Monika chyba też...warczy🤭

Kobieta ci krzyczy w nocy nie warczy w dzień 😀

Siema słońce wychodzi za maj do tej pory 25mm deszczu ale zimno 

Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał(a):

Jakiegoś bym ogarnęła może na noce.

Czyżby jakiś spisek🤔...wspólnie z...Karolem 🤔🤭

1 minutę temu, PAN88 napisał(a):

Kobieta ci krzyczy w nocy nie warczy w dzień 😀

Są takie dni w miesiącu, kiedy...nic nie poradzisz na jej warczenie🤷🤦...bo nią dowodzi hormon🤭

Opublikowano

wieje ,ociepilo sie do 14 .

troch polezalem ze stara a wy tyle stron..trzeba jakies wnioski na doplaty zrobic ..

Godzinę temu, malaczarna napisał(a):

Sobie myślę że jak bark będzie miał po artroskopii to głupiego t-shirta nie założy sam. 

mnie tez to czeka..ale mi sie na razie nie spieszy..

mi po operacji stara skarpetki zakladala i paznokcie obcinala.

Godzinę temu, Michal2399 napisał(a):

I po co to się żenić żeby potem żyć tak jak ty albo @Qwazi cały czas obrażają się na coś

masz racje .nie zen sie ja tez bym sie juz nie zenil..

Proszę się wziasc za gotowanie obiadu

wczoraj ugotowalem spaghetti ala bolognese na 2 dni styknie i jutro na obiad w pracy mam odlozone.

Godzinę temu, Qwazi napisał(a):

I wtedy pojawi się...cała w bieli...pielęgniarka🤷...jej przymiotów nie będę tu wymieniał...nie jest moim celem Cię drażnić 😉🤭

Te te☝️...pamiętej, żebyś nie prosił o...magi do rosołu 😄

gdzie wy macie takie pielgniarki ??

mlode sie poducza w powiatowych szpitalach a potem na starosc do poliklinik..

Godzinę temu, szymon09875 napisał(a):

Taki czas chyba 🤷 

Ja sobie siano pojechałem przerzucić żeby mieć spokój 🫣

17469570885401592803778683304375.jpg

ja siano oddaje znajomemu koniarzowi..niech sobie wysuszy.

Ta cała w bieli pielęgniarka zaaplikuje mu cewnik. Dla takich chwil warto żyć 

Taki sprzęt do siania to i ja mam.

do artroskopii baru cewnik ???

Godzinę temu, Baks00 napisał(a):

Kobieta która jęczy w nocy nie warczy w dzień 🤭

zebys sie czasami nie zdziwil..sa takie co jedno i drugie

49 minut temu, Michal2399 napisał(a):

@Tomasz0611 od czego to od nadmiaru ruc*ania

on ma motor ..

14 minut temu, malaczarna napisał(a):

Niech sobie idzie. Będzie kolejny

nie narzekaj .chlopy z bialej podlaskiej dobre sa.moja znajoma takiego miala.

7 minut temu, Buszmen11 napisał(a):

Nic. Wielce obrażona że wróciłem przed 1 po spożyciu 

a ona miala widac inne plany na noc.

Opublikowano
25 minut temu, Qwazi napisał(a):

A można też do głośnika powiedzieć że z krwiodawstwa 🤭

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Rolnik1973 napisał(a):

🇵🇱 P0móżcie żeby Czaskoski został prezydentem TYLKO WARSZAWIAKÔW DALEJ? 🇵🇱

jak wygra wybory to i tak będzie prezydentem warszawiaków bo Warszawa w Polsce