Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Ktoś zapisany na egzamin w czerwcu w Radomsku? Słyszeliście jak taki praktyczny wgląda? Ile pytań, poziom trudności? Da się zdać? Pozdrawiam! 

Opublikowano

Ja będę zdawał 3-4 czerwca.

Egzamin pisemny realizowany w: Szkole Podstawowej, im. Królowej Jadwigi w Wodzinie Prywatnym,ul. Szkolna 1, 95-080 Wodzin Prywatny

Egzamin praktyczny realizowany w siedzibie Instytucji: Gospodarstwo Rolne, ul. Ludowa 69, Wodzin Majoracki, 95-080 Tuszyn

Pisemny 4 czerwca o 10.30

Praktyka 3 czerwca o 17.00

• Thanks 1
Opublikowano

Tak. Ja też mam w tych samych lokalizacjach. Ciekawe czy wszyscy będziemy mieli takie same pytania na pisemnym i praktycznym. 

Ja mam pisemny 04. 06 godz 18, a praktyczny 07.06 12.30

Dnia 22.05.2024 o 14:19, Lalafka napisał:

Cześć,

Ja też jestem na 5-6 czerwca w Wodzianie. Masz jakieś info jak wygląda egzamin praktyczny?

Dacie znać jakie mieliście pytania i jak to w ogóle wygląda? Mnie chyba zje stres.. 😫

Opublikowano
2 godziny temu, John6330 napisał:

I lipa. Spóźniłem się o 1 minute nie zostałem wpuszczony. 

Co!? Oszaleli!? Rozmawiałeś może z kimś jak to mniej więcej wygląda? Kiedy masz następny termin? 

Opublikowano

Faktycznie. No i szkoda bo nie dość, że nie wpuścili i będzie musiał jechać jeszcze raz to nie mamy się od kogo dowiedzieć co i jak :(

Opublikowano
33 minuty temu, samia napisał:

Co!? Oszaleli!? Rozmawiałeś może z kimś jak to mniej więcej wygląda? Kiedy masz następny termin? 

Teraz sesia zimowa mi została. Ale teorie mogę jutro zaliczyć a praktykę w styczniu.

Opublikowano
1 godzinę temu, Lalafka napisał:

A to nie jest tak, że to egzamin państwowy i zasady są takie same jak na maturze, niestety.

Dzwoniłem do kkz. I powiedzieli że do 5 min poczekają ale na miejscu się okazało że nie bi równo o 17 zostały otwarte arkusze.😮💨

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, John6330 napisał:

Dzwoniłem do kkz. I powiedzieli że do 5 min poczekają ale na miejscu się okazało że nie bi równo o 17 zostały otwarte arkusze.😮💨

A dużo osób było na tym egzaminie? Jak to wygląda?  I skąd w ogóle jesteście? 

Edytowane przez samia
Opublikowano
1 godzinę temu, samia napisał:

A dużo osób było na tym egzaminie? Jak to wygląda?  I skąd w ogóle jesteście? 

Na praktyce nie wiem. Właśnie skończyłem teorie było około 14 osób. Powiem tak. Pytania z tego materiału co były do nauki to nie ma dużo może parę pytań. A tak to nie był aż tak trudny. Z mojej grupy wszyscy zdali. Test 1 odpowiedź prawidłowa. Długopis i kalkulator jest na miejscu. 

Opublikowano

Cześć! Dzisiaj miałam praktyczny, był siewnik (ustawienie z tabeli, którą wypełnicie), ziarna do rozpoznania i pomiar wilgotności. I jeszcze czystość ziarna trzeba zmierzyć. Ogólnie nie macie się czego bać bo bardzo miła atmosfera jest. 

• Like 1
  • Thanks 1