Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Michal2399 napisał(a):

Nie potrzebuję nikogo 🤨

Michał, weź no stań jakie 10-15 metrów od ściany, rozpędź się dobrze i walnij w tą ścianę 🐏...powinno pomóc chociaż na dzisiejszy dzień 

4 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Krone części ma drogie w UJ 

Tym gorzej dla tej marki

Opublikowano
30 minut temu, Agrest napisał(a):

Nie chce który skrzynki?

Oddam gratis z  zawartością. Drugą dorzucę gratis na przykrycie by towar się w drodze nie wysypał🤣

Nawet jaki worek pod spód dam  jakby przeciekać co miało🤭

20241101_090021.jpg

Ile jesteś w stanie zapłacić?

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał(a):

Ile jesteś w stanie zapłacić?

Równowartość 10kg suchej karmy 🤣

Opublikowano
4 minuty temu, Michal2399 napisał(a):

@Qwazi w sumie masz rację już tak robię 😏

No i prawidłowo, bo pier...aż, jak Rochu o pannie z hektarami😡...

1 minutę temu, Kowalsky30 napisał(a):

No jak nie? A na dyskoteki to na co chodziłeś, bo za darmo chyba zęba nie straciłeś?

Ooo...krzyżówka matki Teresy z ... Sherlockiem Holmes'em😱

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Ooo...krzyżówka matki Teresy z ... Sherlockiem Holmes'em😱

Matka Teresa też nie miała zęba?😗

2 minuty temu, gregor1284 napisał(a):

Do sztuki?

Ty masz taką pannę z hektarami i filozoficzne podejście, to wytłumacz Kwasiemu o co w tym biega

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał(a):

Do sztuki?

Osialał? Chcesz mnie z gospodarki zegnać?

Jak coś to mam dużo lisów niedaleko. Się wyprowadzi je na spacer🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Matka Teresa też nie miała zęba?😗

Ty masz taką pannę z hektarami i filozoficzne podejście, to wytłumacz Kwasiemu o co w tym biega

Nie wiem. Odszukaj w archiwach...

Nie musi...wiem o co w tym Twoim pisaniu biega🤷...i nie na rękę Ci teraz zapytać co wiem 🤷

Opublikowano
15 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

No jak nie? A na dyskoteki to na co chodziłeś, bo za darmo chyba zęba nie straciłeś?

Nie wiem o co Ci biega 🤔 

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał(a):

Nie musi...wiem o co w tym Twoim pisaniu biega🤷...i nie na rękę Ci teraz zapytać co wiem 🤷

No bo jeszcze oprócz hektarów chciałbym żeby może nie to, czy by umiała gotować, ale żeby się jej chciało i trochę chałupę ogarnąć, nie na glanc może, bo też nie chcę takiej z nerwicą natręctw co by cały dzień ze ściereczką ganiała, ale żeby chociaż moje porozrzucane skarpetki pozbierała i barłóg zaścieliła. No i nie z teściami w jednej chałupie

Opublikowano
3 minuty temu, Michal2399 napisał(a):

Nie wiem o co Ci biega 🤔 

W dniu 6.04.2023 o 21:40, Gość napisał(a):

Już się boję nie z takimi się mierzyłem na zabawie i jakąś żyje  co prawda dwóch zębów  nie mam jeszcze nie wstawiłem więc dużo nie mam do  stracenia  ale nie przegrałem jeszcze z nikim😆😆😆😆

Opublikowano

@Kowalsky30 skończ już z tym szukaniem i tak żadnej nie znajdziesz . 

@Kowalsky30 ja takiego czegoś w życiu nie pisałem🤣🤣🤣 .

Ja wolę wzywać policję w razie czego 

Opublikowano

Nie wiem z kąd ty to bierzesz te posty z archiwum ale to na pewno nie ja pisałem 🤣🤣🤣😲 

@Kowalsky30Bo to moje pierwsze konto na AF nie miałem tak jak ty dziesiątki wcieleń 🤣😲😲

Opublikowano
35 minut temu, Qwazi napisał(a):

Michał, weź no stań jakie 10-15 metrów od ściany, rozpędź się dobrze i walnij w tą ścianę 🐏...powinno pomóc chociaż na dzisiejszy dzień 

Tym gorzej dla tej marki

Jd czy Claas nie tańszy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v