Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

A co Ty u Sławka pod łóżkiem siedzisz🤔

MMS y mi śle🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Jak ktoś kibicuje Chorwacji to może się mecz podobać xD 

3 minuty temu, marulekk napisał:

az ide po piwo bo fajny mecz :D 

ja już nie oglądam 😂 najbardziej to lubię studio przed meczem bo tam zawsze wygrywamy 😂

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

MMS y mi śle🤣

Ale te Sławki to...zintegrowane są😱

2 minuty temu, radekz200 napisał:

ja już nie oglądam

Ooo...i gitara👍...tutaj zaraz będziem mieli lepsze widowisko...jak Sławek zacznie wstawiać MMS-y, które dostał od...Sławka🤷

Opublikowano
szymon09875 napisał:

21 minut temu, wojtal24 napisał:

gdzie karzą tam się jeździ a tak poważnie to gdzie się da sprzedać na mazurach byłem na jakimś szkoleniu głównie jeżdżę mazowieckie ÷łódzkie

do jd dawali takie kubki?😉😆😆😆

Czym handlujesz ?

branża FMCG ogólnie mówiąc

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Sławek, co z Tobą 🤔...zbyt dużo doznań i ...literek zapomniałeś 🤔

@Agrest on teraz mi dwa zdjęcia przysłał🙆...ja nie chcę tego oglądać 🤦🤭

Nawet eiem jakie🤭

Opublikowano
Agrest napisał:

5 minut temu, wojtal24 napisał:

To już stare, jak Radek pisze, Marcin już numer telefonu pobrał i niebawem będzie dzwonił🤣

powiedz czy przyczepa za 25tys czy za 50tys inaszej będzie wozić przez tydzień zboże w żniwa? do tej z linku dokładasz z 2 tys I wygląda lepiej niż Radka

Qwazi napisał:

4 minuty temu, wojtal24 napisał:

Wiedziałem, że ktoś to wrzuci, ale myślałem, że to będzie Marek🤷...15 mam. Tam same warzywniki. Zapewne ta przyczepa widziała tylko skrzynki z rosadą i może jeszcze jakieś skrzyniopalety czy śmieci z kalafiorów czy kapusty. Tam w każdym podwórku od 5 do 7 przyczep. Nic ciężkiego nie wożą. Kierowanie od wielkiego święta

właśnie ja tak obserwuje i się dziwię że handlarze na przehandlowanie nie wzieli

Opublikowano
4 minuty temu, wojtal24 napisał:

powiedz czy przyczepa za 25tys czy za 50tys inaszej będzie wozić przez tydzień zboże w żniwa? do tej z linku dokładasz z 2 tys I wygląda lepiej niż Radka

W tym przypadku ta za 25 tys, na 99% jest w lepszym stanie, choć gorzej wygląda 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Qwazi napisał:

W tym przypadku ta za 25 tys, na 99% jest w lepszym stanie, choć gorzej wygląda 

w lepszym stanie ale gorzej wygląda 😂😂😂 czytasz nie raz siebie samego?

Edytowane przez radekz200
Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

ma być pieczona świnia 😁😁😁🤭

Ja wiem, że się cieszysz, że Ci wyszło, ale żeby ..aż taka balangę z tego powodu urządzać 🙆😁

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

ma być pieczona świnia 😁😁😁🤭

To impreza polityczna?

Kogo grillują? Kierwińskiego czy innego prominenta?🤣

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

w lepszym stanie ale gorzej wygląda 😂😂😂 czytasz nie raz siebie samego?

Czytam i wiem, co napisałem. Czytałeś, co ja wcześniej napisałem o tej przyczepie?

Opublikowano
51 minut temu, Qwazi napisał:

Wiedziałem, że ktoś to wrzuci, ale myślałem, że to będzie Marek🤷...15 mam. Tam same warzywniki. Zapewne ta przyczepa widziała tylko skrzynki z rosadą i może jeszcze jakieś skrzyniopalety czy śmieci z kalafiorów czy kapusty. Tam w każdym podwórku od 5 do 7 przyczep. Nic ciężkiego nie wożą. Kierowanie od wielkiego święta

I tak to nie przeszkodziło, żeby dyszel z dwóch stron pokrzywić

Opublikowano

Ta przyczepa blisko miesiąc stoi.

Jeśli nie miałaby wady, stałaby 1 dzień

Opublikowano
1 minutę temu, jacor73 napisał:

I tak to nie przeszkodziło, żeby dyszel z dwóch stron pokrzywić

To jest tam standard. Tną po nocach te kalafiory. Potem gdzie usiądzie, tam zaśnie. Percepcja na wysokim poziomie

Opublikowano
Strongman napisał:

1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

do jd dawali takie kubki?😉😆😆😆

Drugi juz jest.

o proszę gratuluje 👍👍👍

Agrest napisał:

Ta przyczepa blisko miesiąc stoi.

Jeśli nie miałaby wady, stałaby 1 dzień

też ja obserwuje dziwię się ze żaden handlarz się nie skusił może to cena netto po za tym większość osób kupuje oczami a ona nie przykuwa wzroku

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Ja byłem pierwszy 😛 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v