Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Zrobię fotkę.

Fajne to...i praktyczne na ciasnym parkingu.

Fajny to jest z tego widok w np dostawczakach gdy ta kamerka jest 2m nad ziemią ;) Kumpel ma z tą kamerką to praktycznie nie trzeba w lusterka patrzeć przy cofaniu, jedynie kontrolnie żeby mieć lepszy ogląd sytuacji.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Fajny to jest z tego widok w np dostawczakach gdy ta kamerka jest 2m nad ziemią ;) 

No ale to widok jak by kamera była właśnie gdzieś nad autem ..

To mnie zdziwiło.

Opublikowano

Ej banksterzy co to znaczy że nowy minister finansów stwierdził że szkoda aby oszczednosci Polaków gnily na kontach i trzeba to przeznaczyć na inwestycje?

3 minuty temu, Strongman napisał:

k**wa ale zjadbym szczawiu z  śmietaną w zupie.

Przyjdź to Ci odgrzeje 

• Like 1
  • Sad 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

No ale to widok jak by kamera była właśnie gdzieś nad autem ..

To mnie zdziwiło.

To jest pewnie kwestia parametrów kamery. Ja się na tym nie wyznaję, ale wiem, że synuś dobierał odpowiednie kamery, jak w kombajnie montował

• Like 1
Opublikowano

No wiem że takie są ..

Widzę filmy na YT...

Ale efekt ciekawy.

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Tu raczej chodzi o dobrze dobraną kamerę która sprawia taki efekt ;)

1 minutę temu, Qwazi napisał:

To jest pewnie kwestia parametrów kamery

Być może 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Qwazi napisał:

To jest pewnie kwestia parametrów kamery. 

Dokładnie, tak samo jest z kamerkami co sobie je niektórzy na kaskach moto montują, jak dobrze dobierzesz ustawienia to na liczniku niby 70km/h a wrażenia jak oglądasz jakby co najmniej 100 jechał... Ale ja się na tym dokładnie nie wyznaję, nie jeżdżę po to żeby kręcić jakieś filmiki ;) A i popisywanie się filmikami w necie nie jest mądre jak pokazuje ostatnia sytuacja z Gdańska xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

...o tę porę?

Wody się napij ... może.

Ano. Na noc by się najadl jak stara baba w gościach to głupoty by się śniły. Wczoraj somsiad zobaczył jakiegoś pająka jak liszke niósł i mówi "coś idzie po podwórku" nic zbytnio nie widać było bo myślałem że jakiś burek czy inny jenot. Myślałem że jakieś delirium go dosięgło i się martwiłem co zrobić aż mi później pokazał tego pająka. Dziś nie był w stanie kury od wrony odróżnić i pytał co to

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ej banksterzy co to znaczy że nowy minister finansów stwierdził że szkoda aby oszczednosci Polaków gnily na kontach i trzeba to przeznaczyć na inwestycje?

Przyjdź to Ci odgrzeje 

powiedział że trzeba stworzyć lepsze warunki aby Polacy chcieli inwestować ....czyli zachętą pewnie gwarancję państwa itp...nic to tak naprawdę nie oznacza i tyle 🤣🤣🤣🤣

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

Sczaw smak dzieciństwa u mnie rusł na nasypie kolejowym co lokomotywy jeździli i kopcili i wozili radio aktywne odpady do ruskich w doły.

Czekaj, a przypomnij mi jak wyglądała sprawa wypróżniania w pociągach osobowych?

Miał warunki ten szczaw🤣

Nie lubiłem szczawiowej. A raz w tygodniu była w przedszkolu 

Opublikowano (edytowane)

Nie żart sam wiesz jak przebiega linia kolejowa do ruskich siedlce łuków Międzyrzec biała terespol a umie niema żadnego miasta po drodze od Siedlec do białorusi w razie jakieś nieszczelnosci czy co tam innego.

Edytowane przez Strongman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v