Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

1. Sknery

2. Kanciarze

Nie pomyliłeś z Żydami?🤭

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Nie pomyliłeś z Żydami?🤭

Wiadomo że są i odmieńcy u nas jak i wszędzie ale jak zbudujesz sobie zaufanie u kurpi to w ciemno możesz handlować. Wszędzie tak jest zresztą 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Jak w tańcu 

Srańcu, nie jedna kłoda a tańczy jak baletnica

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Nic przesadzonego

Nie nie

Na mnie tam nikt złego słowa nie powie ze kogo przerobiłem, rzadko bo rzadko ale się gole i nie wstydzę się spojrzeć na tego chłopca w lustrze 

1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Srańcu, nie jedna kłoda a tańczy jak baletnica

A to może u was. No Toć są i powolniaki i fafury

Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

Żydów to na klenconco chowali.

A ja słyszał że na siedząco, bo po zmartwychwataniu wcześniej wstaną i będą o krok do przodu🤣

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Na mnie tam nikt złego słowa nie powie ze kogo przerobiłem, rzadko bo rzadko ale się gole i nie wstydzę się spojrzeć na tego chłopca w lustrze 

No , ale dziołchy mogą już być zawistne i jak rozkochane i zawiedzione to i świadczyć na niekorzyść mogą🤭

Opublikowano (edytowane)

Jóź nie pamiętam jak dziadki mówili ale nie na leżąco i tak jak mówisz żeby być pierwszymi.

Słyszałem od dziadków o żydach co nie co.

Jednak sprawiedliwość na tym świecie jest.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

Ano nie raz jak się gdzie za łby wezmą to lepiej nie przeszkadzać 

3 minuty temu, Agrest napisał:

A ja słyszał że na siedząco, bo po zmartwychwataniu wcześniej wstaną i będą o krok do przodu🤣

No , ale dziołchy mogą już być zawistne i jak rozkochane i zawiedzione to i świadczyć na niekorzyść mogą🤭

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

I z rękami wyciągniętymi do przodu by szybkiej banknoty chwytać

Opublikowano
9 godzin temu, Karol6130 napisał:

...Za emerytury to u nas mieszkania w stolicy kupują 

Te po 20 tys za metr, czy droższe?🤔

1 godzinę temu, radekz200 napisał:

kurła ale powiem wam że teraz to nas podglądają przez te telefony, zajeżdżam dzisiaj do galeri i pyk dostaje smsa że tylko 2 kroki dzielą cię od przedłużenia umowy i nowego iphona 16, kurła oglądałem w sklepie bluzę tera przysyłają takiego smsa

Nowosc marka GUESS dostepna w Twoim sklepie kaes.

Oferta limitowana - dostepna tylko stacjonarnie do wyczerpania zapasow.

Sprawdz zanim zniknie.

Jak masz wszystkie zgody powłączane i lokalizację na FB, to nie masz co siędziwić

Opublikowano
34 minuty temu, marulekk napisał:

Dzień dobry Polsko 🇵🇱🤝🙋👍💪🙇

Już wstajesz?

Opublikowano

Gdzie tak hałasować  w środku nocy🤦

🤫🤫🤫🤫🤫🤫

1 godzinę temu, marulekk napisał:

dopiero skonczyłem oporować ale chciałem być szybszy w przywitaniu się na nowy dzien od Pafnucego :P 

Opublikowano

🤝🍺🍳🍞

8 godzin temu, konteno napisał:

ja też tak robię , praca , hobby (złom) i sen , człowiek sam se tosty robi , niech kto inny się cieszy sobą nawzajem bo ciężar i zmartwienie żadnej dziewczynie niePOtrzebne 

Zgadzam się w 100% niech lepsi od 🤝👍 poruchają za nas

Opublikowano
9 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Echch...

Ja z tego co żem...

Też się chyba wycofam...

Kurna...myślałem że to łatwiej by...

Napiszę ...

??? Co zamierzasz?

9 godzin temu, Qwazi napisał:

Aktorstwo, zbieranie danych, przykrywki, podpuszczanie, i insze takie...aż jestem ciekaw, jak jego kariera się będzie dalej toczyć

Ale chory jestem prawdziwie. Wiesz, że w1968 prawidłowy cholesterol wynosił 222 i w 2024 też 222?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v