Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

1. Sknery

2. Kanciarze

Nie pomyliłeś z Żydami?🤭

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Nie pomyliłeś z Żydami?🤭

Wiadomo że są i odmieńcy u nas jak i wszędzie ale jak zbudujesz sobie zaufanie u kurpi to w ciemno możesz handlować. Wszędzie tak jest zresztą 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Jak w tańcu 

Srańcu, nie jedna kłoda a tańczy jak baletnica

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Nic przesadzonego

Nie nie

Na mnie tam nikt złego słowa nie powie ze kogo przerobiłem, rzadko bo rzadko ale się gole i nie wstydzę się spojrzeć na tego chłopca w lustrze 

1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Srańcu, nie jedna kłoda a tańczy jak baletnica

A to może u was. No Toć są i powolniaki i fafury

Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

Żydów to na klenconco chowali.

A ja słyszał że na siedząco, bo po zmartwychwataniu wcześniej wstaną i będą o krok do przodu🤣

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Na mnie tam nikt złego słowa nie powie ze kogo przerobiłem, rzadko bo rzadko ale się gole i nie wstydzę się spojrzeć na tego chłopca w lustrze 

No , ale dziołchy mogą już być zawistne i jak rozkochane i zawiedzione to i świadczyć na niekorzyść mogą🤭

Opublikowano (edytowane)

Jóź nie pamiętam jak dziadki mówili ale nie na leżąco i tak jak mówisz żeby być pierwszymi.

Słyszałem od dziadków o żydach co nie co.

Jednak sprawiedliwość na tym świecie jest.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

Ano nie raz jak się gdzie za łby wezmą to lepiej nie przeszkadzać 

3 minuty temu, Agrest napisał:

A ja słyszał że na siedząco, bo po zmartwychwataniu wcześniej wstaną i będą o krok do przodu🤣

No , ale dziołchy mogą już być zawistne i jak rozkochane i zawiedzione to i świadczyć na niekorzyść mogą🤭

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

I z rękami wyciągniętymi do przodu by szybkiej banknoty chwytać

Opublikowano
9 godzin temu, Karol6130 napisał:

...Za emerytury to u nas mieszkania w stolicy kupują 

Te po 20 tys za metr, czy droższe?🤔

1 godzinę temu, radekz200 napisał:

kurła ale powiem wam że teraz to nas podglądają przez te telefony, zajeżdżam dzisiaj do galeri i pyk dostaje smsa że tylko 2 kroki dzielą cię od przedłużenia umowy i nowego iphona 16, kurła oglądałem w sklepie bluzę tera przysyłają takiego smsa

Nowosc marka GUESS dostepna w Twoim sklepie kaes.

Oferta limitowana - dostepna tylko stacjonarnie do wyczerpania zapasow.

Sprawdz zanim zniknie.

Jak masz wszystkie zgody powłączane i lokalizację na FB, to nie masz co siędziwić

Opublikowano
34 minuty temu, marulekk napisał:

Dzień dobry Polsko 🇵🇱🤝🙋👍💪🙇

Już wstajesz?

Opublikowano

Gdzie tak hałasować  w środku nocy🤦

🤫🤫🤫🤫🤫🤫

1 godzinę temu, marulekk napisał:

dopiero skonczyłem oporować ale chciałem być szybszy w przywitaniu się na nowy dzien od Pafnucego :P 

Opublikowano

🤝🍺🍳🍞

8 godzin temu, konteno napisał:

ja też tak robię , praca , hobby (złom) i sen , człowiek sam se tosty robi , niech kto inny się cieszy sobą nawzajem bo ciężar i zmartwienie żadnej dziewczynie niePOtrzebne 

Zgadzam się w 100% niech lepsi od 🤝👍 poruchają za nas

Opublikowano
9 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Echch...

Ja z tego co żem...

Też się chyba wycofam...

Kurna...myślałem że to łatwiej by...

Napiszę ...

??? Co zamierzasz?

9 godzin temu, Qwazi napisał:

Aktorstwo, zbieranie danych, przykrywki, podpuszczanie, i insze takie...aż jestem ciekaw, jak jego kariera się będzie dalej toczyć

Ale chory jestem prawdziwie. Wiesz, że w1968 prawidłowy cholesterol wynosił 222 i w 2024 też 222?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v