Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Qwazi napisał:

4 minuty temu, Baks00 napisał:

Pewno że 2.5 trzeba wyłożyć 

🤷

5 minut temu, slawek74 napisał:

wiedžmy 🙆‍♂️🤦🤭

Sławomir dej spokój...nie narażaj się 🙆

ja to taka menda z nie wyparzoną gęmbą 🤭🤪

Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Było trzeba brać Ryśka.

Już prawie naprawił ale że y prosto po gwarancji 3 letni kombajn się rozdupczyl? Coś tam pękło 

Było trzeba brać Ryśka.

Już prawie naprawił ale że y prosto po gwarancji 3 letni kombajn się rozdupczyl? Coś tam pękło 

Przed chwilą, slawek74 napisał:

Długo takie nie pyskuja do zon

Opublikowano
malaczarna napisał:

Było trzeba brać Ryśka.

Było trzeba brać Ryśka.

Przed chwilą, slawek74 napisał:

Długo takie nie pyskuja do zon

a już 25 rok idzie 🤦🙆‍♂️🤪

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

I cyk 6 raporcik suszowy

Screenshot_20240717_111720_com.opera.browser.jpg

Pieniędzy nie ma i nie będzie więc nie wiem z czego się cieszysz ... Nie głosowałeś na Tuska a teraz nie masz wstydu łapę po suszowe wyciągać ??

U mnie raport też tak wygląda i jakoś się nie podniecam, będzie to będzie, nie to nie, lepiej się zaskoczyć jak będzie niż płakać że nie ma ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Z takich pokosów tyle belek nakręciłeś🤔...weź no nie dobijaj tak mocno...oszczędzaj ta prasę troszeczkę 🙆...no i że Ty Radziu silosu nie masz🙆

Pytaj Radzia, powie Ci, gdzie można nabyć...tylko, czy Cię stać 🤔...oto jest pytanie 🤭

toż chyba widać gdzie większość bel leży tam był pokos gruby 😂 

taka hala to wygoda większa od silosu, pobuduj to się przekonasz 

Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Co to za wół?

Co ty mocarnej szejsiontki nie poznajesz 🥺

1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Co to za wół?

Co ty mocarnej szejsiontki nie poznajesz 🥺

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

A tak wygląda kibel magnata👇...Radek potwierdzi🤷😎

Screenshot_20240712-112622~2.png

Siuntka...nie poznałeś🤷

Brakuje tylko rycerza na tym białym koniu 🤭🤭

• Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, Baks00 napisał:

To przyzwyczajenie 🤭

Szkoda kobiecie i się lituje nad nim albo solidarność jajników zeby druga tak nie miała jak ona zle

21 minut temu, Baks00 napisał:

To przyzwyczajenie 🤭

Szkoda kobiecie i się lituje nad nim albo solidarność jajników zeby druga tak nie miała jak ona zle

Opublikowano
17 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Pieniędzy nie ma i nie będzie więc nie wiem z czego się cieszysz ... Nie głosowałeś na Tuska a teraz nie masz wstydu łapę po suszowe wyciągać ??

U mnie raport też tak wygląda i jakoś się nie podniecam, będzie to będzie, nie to nie, lepiej się zaskoczyć jak będzie niż płakać że nie ma ...

Ale jak Tusk zobaczy ile to trzeba wypłacić to się P0da do dymisji

A to by cieszyło bardziej jak wypłata suszowego

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Ale jak Tusk zobaczy ile to trzeba wypłacić to się P0da do dymisji

A to by cieszyło bardziej jak wypłata suszowego

Weź przestań marzyć, on ma w 4 literach rolników bo to nie jego elektorat ...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

W oczekiwaniu na słonko 

Rolniki to mają dobrze

Nie to co na etacie

Jeszcze rok zbierzesz po 3t z ha to będziesz szukał etatu ... Czasy gdy cała rodzina żyła z 10-15ha mijają bezpowrotnie. Trzeba robić coś dodatkowego, albo jakieś owoce/warzywa/zwierzaki albo etat.

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v