Skocz do zawartości

Prasa claas variant 360rc

Karol926

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

Witam, mam pytanie odnośnie prasy claas variant 360 . Mianowicie chodzi o to że podczas prasowania ciśnienie na zegarze dochodzi do czerwonego pola, gdy bela jest gotowa i nastąpi owijanie siatką spada na początek zielonego pola. Po wyrzuceniu beli nie jest ona zbita . Ciśnienie na terminalu ustawione na 175 bar . Miał ktoś może taki przypadek?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Kowal1994
      Witam.  Przymierzam się do zmiany prasy na claas Variant 560 i szukam opinii na ich temat, nie bardzo mogę coś znaleźć chyba ze względu że to dość młody model maszyny. Na YT jest tylko filmik producenta i tylko ją zachwalają.. Ja szukam prawdziwych rzetelnych opini osób które miały z nią doczynienia. Do tej pory używam variant 380 i czy jest sens zmiany czy to poprostu ta sama prasa w nowej obudowie? 
    • Przez MATEJA6245
      Witam, mam problem z Claas variant 280, po podłączeniu pilota od prasy w prasie mruga ta pomarańczowa lampa i prasa nie owija automatycznie siatki. Po naciśnięciu przycisku na pilocie od ręcznego owijania owija normalnie siatka. Miał ktoś taki przypadek. Dodam że na czujnikach stykowych od odrzutnika bele napięcie to 4,8v i na czujniku od dobijania beli również jest takie samo napięcie a na pozostałych czujnikach jest 12v nie wiem czy powinno tak być 
    • Przez velFoka
      Panowie czy ktoś miał taki problem że jeden z siłowników od noża nie dociska? Z automatu jak działa to po pewnym czasie ma luz siłownik i odpowietrzanie nic nie daje
    • Przez velFoka
      Panowie gdzie w tej belarce jest czujnik prędkości obrotów wałka?
    • Przez zolo2
      Proszę o opinie użytkowników prasy Claas variant 16, plusy,minusy czy warto taką kupić.tylko niech się wypowiedzą użytkownicy a nie osoby typu: podobno to się w niej psuje, albo sąsiad sąsiada miał i narzekał.
  • Dodaj nową pozycję...