Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A ja nie chcę przerabianej, ja chcę oryginalną wywrotkę D-55. Nie interesują mnie jakieś przerabiańce gdzie rama nie jest dostosowana i homologowana do wywrotu.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, mds212 napisał:

A ty sie w oborze wychowales bez dostepu dos wiata cywilizowanego? Od 50 lat ludzie przerabiaja sobie na wywrot d 46 to tez nie wywrotka a w polsce masz pewnie tysiace d 46 przerobionych na wywrotke, wiec przestan pajacowac

Póki co to jedynie ty tutaj pajacujesz 🤦😅

Wiedziałem już dużo przeróbek sztywnych na wywrotki i jeśli chodzi o wywrot na jeden tłok, po krótkim czasie nie dało się zamknąć burt, tak się rama i podłoga odkształciła 😃

Opublikowano

Jak to robil jakis wiesiek w stodole be zpojecia z ze slabych materialow to epwnie tak. Ja mam zrobione z ceowki hutniczej 180 to takie zimnogiete gowno z d47 czy d 55 sie chowa.

• Haha 1
Opublikowano

Ja swoją z Niemiec przywiozłem, kupiona przez przypadek.... Generalnie ceny przyczep są mocno nieadekwatne do ich wartości zarówno nowych jak i używki... 8 lat temu nowy joskin 12 ton 56 tyś. Dzisiaj grubo ponad 100 tys

• Like 1
Opublikowano

Robiła to np firma zychar z Biłgoraja.

Po co ty dalej bijesz pianę kupiłeś lepszą, taniej - brawo ty 😃

3 minuty temu, mds212 napisał:

Jak to robil jakis wiesiek w stodole be zpojecia z ze slabych materialow to epwnie tak. Ja mam zrobione z ceowki hutniczej 180 to takie zimnogiete gowno z d47 czy d 55 sie chowa.

Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A ja nie chcę przerabianej, ja chcę oryginalną wywrotkę D-55. Nie interesują mnie jakieś przerabiańce gdzie rama nie jest dostosowana i homologowana do wywrotu.

To ma niewielkie znaczenie ważne żeby robić to z głową i może być przerabiana lepsza od oryginału, a w tym modelu nie jest to specjalnie skomplikowane .... Nadal to tylko ludzie spawają 

• Like 1
Opublikowano

To ty masz problem gdy powiedzialem ze cena nieadekwatna do stanu, jak widac nie tylko ja tak uwazam bo troche juz ogloszenie stoi i pewnie nikt sie nie interesuje wiec wstawiles tutaj. Przyczeepy z normalna cena schdoza na olx do 3 dni. Chcesz pajacowac ale rynek Cie zweryfikwoal

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, mariuszd93 napisał:

Już pisałem - pajacujesz tutaj jedynie ty 😅 

No ale skoro lubisz - to kontynuuj 😄

Nie karm trola.