soltys48 Opublikowano 5 Listopada 2022 Opublikowano 5 Listopada 2022 10 godzin temu, micgal39533 napisał: To widać nie masz pojęcia o cenach Szukam również coś podobnego i za 40 nie ma co kupić. Obejrzałem kilkanaście 9 godzin temu, micgal39533 napisał: Tak mam już upatrzonego Rollanda Samsona Bergmanna po niedzieli mam jechać obejrzeć co tam ciekawego będzie Ciebie nawet na te taczki nie stać Z wymienionych tylko Samson na pionowym wałku mieści się w Twoim budżecie. To co jest na olx/sprzedajemy czy srajskubu z tej firmy w cenie poniżej 30 oglądałem,szkoda zachodu. Jedyny który był godny uwagi stał pod Gnieznem za 38(wziąłbym go ale na miejscu okazało się że to netto) model 908
slawek74 Opublikowano 5 Listopada 2022 Opublikowano 5 Listopada 2022 micgal39533 napisał:Tak mam już upatrzonego Rollanda Samsona Bergmanna po niedzieli mam jechać obejrzeć co tam ciekawego będzieCiebie nawet na te taczki nie staća dobrą spawarkę masz i blachę już zamówiłeś 🤔🤪
micgal39533 Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Opublikowano 5 Listopada 2022 Zobaczymy co będzie, mam Rollanda jechać obejrzeć na pionowych walkach resor tylko że kawałek drogi, i ma mi gościu z Niemiec Samsona 908 przywieźć z tego co widziałem na zdj to ładnie utrzymany po niedzieli ma być w Polsce to go obejrzęOczywiście że mam. Nawet miejsce w Morawicy Ci załatwiłem 😉
soltys48 Opublikowano 5 Listopada 2022 Opublikowano 5 Listopada 2022 Zielony czy jeszcze czerwony Samson
micgal39533 Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Opublikowano 5 Listopada 2022 Czerwony, widziałem tego co jest ogłoszony za 23 tys chyba zielony ale strasznie zniszczony. Był ostatnio piękny Deguillaume własną hydraulika ale poszedł po 30 min
soltys48 Opublikowano 5 Listopada 2022 Opublikowano 5 Listopada 2022 Wiem. Oglądałeś któregoś Samsona z boiska?
micgal39533 Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Opublikowano 5 Listopada 2022 Na razie oglądałem bergmanna i jeantila, Samsona widziałem jak znajomy woził to chodziło ładnie nic tam się nie działo. Po niedzieli będę jechał oglądać bo teraz za bardzo czasu nie było.
soltys48 Opublikowano 5 Listopada 2022 Opublikowano 5 Listopada 2022 Mnie przeraziły jego wymiary i odpuszczam
micgal39533 Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Opublikowano 5 Listopada 2022 No trochę szerszy mógłby być, znajomy ma 9t-hm ale nie wiem czy te same wymiary czy inne
Rekomendowane odpowiedzi
kupie ładowacz czołowy mx do mccormick mc/case mx c
Pronar & Rozrzutnik