Skocz do zawartości

tc 5070 , 2010 rok lcd rozlany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem dość znany w tych seriach kombajnów - rozlany wyswietlacz - gdzie można to kupić  ? najlepiej sam wyswietlacz i przelutować . ewentualnie czy mozna do tej starszej serii tc 5070 dołozyc intelliview ?

Opublikowano
Dnia 30.04.2022 o 18:38, SlaSzy napisał:

Problem dość znany w tych seriach kombajnów - rozlany wyswietlacz - gdzie można to kupić  ? najlepiej sam wyswietlacz i przelutować . ewentualnie czy mozna do tej starszej serii tc 5070 dołozyc intelliview ?

jest mozliwosć wymiany samego lcd można go zamówic i wymienic już tak robilem własnie w tc5070"_

Opublikowano (edytowane)
Dnia 31.05.2022 o 07:28, domisusix napisał:

jest mozliwosć wymiany samego lcd można go zamówic i wymienic już tak robilem własnie w tc5070"_

Gdzie mozna zamówić sam wyswietlacz  ? 

Edytowane przez SlaSzy
błedy
Opublikowano
Dnia 30.04.2022 o 18:38, SlaSzy napisał:

Witam ,posiadam orginalne wyświetlacze do naprawy tego panelu.Pozdrawiam.

Opublikowano
W dniu 10.06.2023 o 15:31, Arturel napisał(a):

Witam ,posiadam orginalne wyświetlacze do naprawy tego panelu.Pozdrawiam.

Witam jak można się skontaktować odnośnie wyświetlacza do new holland tc 5070

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Kamilost
      Witam może ktoś coś o new Holland seria Tf czy Deutz Topliner głównie zboże i qq
    • Przez ramzesss
      prosił bym o wskazanie róznic miedzy tymi modelami ( są one 5 klawiszowe na dwóch bębnach) czym się różnią te modele bo nie ma informacji. Proszę o pomoc
      może ktoś posiada taką maszynę to niech się wypowie czy to warte uwagi względem tx64
    • Przez renovoltage
      Czy podczas pracy silnika bez włączonej sieczkarni powinien grzać się ten wałek od elektrosprzęgła  przez co i łożysko na zdjęciu, łożysko świeżo wymienione, temperatura jest wysoka że nie można złapać, najcieplejszy jest wałek z tej strony, od strony drugiego łożyska jest normalnie

• Przez nojsze
      Witam wszystkich, 
      mam problem z NH TX 64 po załączeniu młocarni przestaje działać podnoszenie opuszczanie hedera, bez włączonego zespołu omłotowego wszystko działa .
      - oddałem alternator do naprawy - ładuje 13,8-14,5
      Proszę o pomoc.
    • Przez mate2132
      Witam mam taki problem z kombajnem Nh tx66  że prędkość  jazdy na 4 biegu pełnym gazie mam 18,5 km/h a gdy włączę młocarnie kombajn jedzie dużo szybciej bo 27km/h czy miał ktoś taki przypadek ? Czy da się to zmienić żeby jechać te 27 ale bez załączonej młocarni ? Kombajn z 1995r .
  • Dodaj nową pozycję...
v