Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) Dzień dobry, robię porządki po dziadku, który zajmował się rolnictwem - ja poszedłem w innym kierunku zawodowym Mam do sprzedania: - ciągnik Zetor K-25 - opony są prawie jak nowe, uruchamiany niedawno i działał. Wyceniam go na około 4500 zł - przyczepę do koni - austriackiej firmy Bernhard Angerer, na 2 konie, posiada dowód rejestracyjny, sprawny - ok. 4900 zł - rozdrabniacz (bąk) z silnikiem 7,5 kW + sita - ok. 900-1100 zł - brony - pasują do traktora - 300 zł - pług dwuskibowy - 700 zł - betoniarkę - motorower Komar, WSK i inne rzeczy - do uzgodnienia Jeśli ktoś weźmie więcej sprzętów albo wszystkie to ceny są jak najbardziej do negocjacji. EDIT: nieaktualne, maszyny sprzedane Pozdrawiam, Michał Edytowane 2 Maja 2021 przez Gość
jacus Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 przeciez napisane jak byk... kupilbym samego baka bez silnika.
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Edit: prawie wszystko zostało sprzedane, została jeszcze przyczepa do koni i betoniarka
Rekomendowane odpowiedzi
Ciągnik 70-90 KM za kwotę ok. 100 tyś. co wybralibyście
Przyczepa dwuosiowa