Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, tomad napisał:

a nie lepiej tucano 420/430?

Biorę też pod uwage ale chciałbym jakies opinie na temat 340 bo jak patrzałem na filmiki to też sobie radzi w kukurydzy z przystawką 6 rzędową

Opublikowano
21 godzin temu, Soliński123 napisał:

Jaka jest cena nowego claasa tucano 340 i jakie są wasze opinie o nim oraz jakie ma spalanie i wydajność

ja mam oferte na 1 000 000 netto z przezbrojeniem na kuku + przystawka 6 rzedowa, 4x4, sita lepsze, cheder 5 metrów vario, i kilka innych pierdół 

• Like 1
Opublikowano

To jeszcze przemysł kosiłem 320tka no idzie w kukurydzy dobrze ,ale ma jeden problem podajnik ziarnowy w dobrej kukurydzy nie daje rady i nie można pełnego zbiornika nakosic bo też podajnik staje no chyba że teraz to poprawili to nie ma tematu .

Opublikowano
robert1226 napisał:

To jeszcze przemysł kosiłem 320tka no idzie w kukurydzy dobrze ,ale ma jeden problem podajnik ziarnowy w dobrej kukurydzy nie daje rady i nie można pełnego zbiornika nakosic bo też podajnik staje no chyba że teraz to poprawili to nie ma tematu .

tucano 320 jaki rok produkcji ?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez danex
      Witam

Jeśli macie jakieś cenniki kombajnów zbożowych to wrzucajcie. najbardziej zależy mi nA JD

pozdrawiam
    • Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
  • Dodaj nową pozycję...
v