Deutz Fahr ks 3.37 dn części Pilne.
-
Podobna zawartość
-
Przez roman099
Witam potrzebuje pomocy może ktoś miał taki przypadek pomalowałem pewną maszynę to znaczy zdarłem starą farbę oczyściłem (trochę tej co najmocniej się trzyma zostało). Potem nałożyłem na to grunt anty korozyjny firmy polrust (tak zwany pożeracz rdzy) to ładnie przyschło i po dobie nałożyłem farbę nawierzchniową która już z doświadczenia wiem powinna przyschnąć po dobie i mam teraz właśnie taki problem mineła 3 doba a farba nie schnie cały czas się lepi czy to tak powinno być czy coś jest nie tak ile to będzie dni schło. Zawsze dawałem podkład zwykły i nawierzchniową i po dwóch dobach było ok a tutaj klapa?? Ma ktoś jakiś pomysł??
-
Przez navara
Jak odkrecic zwolnice stanolem na tym zabezpieczeniu co trzymam srubokretem w lewo w prawo to sie odkreca ??
-
Przez DARO76
Witam.
Mam dylemat jaki ciągnik wybrać Ursusa C-360 czy może Deutz D 7006 .Oba ciągniki są w podobnej cenie i oba mają nie naganny stan.Deutz jest sprowadzony z Szwecji i rocznikowo jest starszy od C-360 o 12 lat. Może ktoś z kolegów użytkuje takiego Deutza i napisze jak się sprawuje czy nie ma problemów z częściami itp.Będę wdzięczny za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam
-
Przez hofik
witam. mam taki problem z deutz fahr agrotron 150 2005r. mianowicie kontrolka z kłódka miga sygnałem 5 mrógnięć przerwa 1 mrógnięcie i od nowa. nie działa podnoszenie plecaka z kabiny.
-
Przez _Grzesiek_5
Witam wszystkich użytkowników zgrabiarki jak i znających się na rzeczy, pytanie mam odnośnie całej przekładni, czy to się smaruje czy jestem tam jakiś olej smar i ewentualnie jak to sprawdzić, stan poziom?
-

Rekomendowane odpowiedzi
John deere 6230
Deutz 10006 Grano system 2.70