Skocz do zawartości

bizon przekładnia napędu nagarniacza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potrzebuje katalog , zdjęcie ,  przekładni napędu nagarniacza stary typ , tłoczek jest z rowkiem na oring ,   

2 opcje albo naprawić to stare

albo wymiana na nwszy typ 

oglądałem katalog rekord  /1  i te nowe katalogi to  nie to (jest tam wersja przekładni nowszego typu) 

Opublikowano
17 godzin temu, Majkelos napisał:

Ja mam stary typ, części dostaniesz. Jedynie ten wewnętrzny uszczelniacz jest ciężko założyć i mam zwykły oring.

mówisz o zgarniaczu brudu..?? , na oprawie trójramiennej masz tylko łożysko oporowe tak ? 

masz może katalog (stary typ) 

Opublikowano

jak mam oprawę trójramienna to mam 2 łożyska oporowe i kulkowe zabezpieczone segerem, i to wchodzi w walek przez uszczelniacz pyłowy i kolejny uszczelniacz od oleju.musisz zwrocic uwage na długosc srub oprawy na podtsawie tego bolca na wałku zeby nie wyskoczył.Załozylem tez dławik w rurke zeby olej nie szedł cała para tylko mikro dziurka.Jutro postaram sie tobie fotki wysłac katalogu

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Bartek1231
      Witam mam pytanie czy przerabiał ktoś układ chłodzenia bizona dokładając kosz chłodnic z innego kombajnu tak żeby nie niszczyć skosów w bizonie. Myślałem też przesunąć chłodnice z frontu na bok silnika co o tym myślicie? 
    • Przez Operator1
      Witam mam problem przyspieszaczem przy bizonie z056 który przy wysuwie ładnie szybko się wysuwa a jak przy wsuwie siłownika wolno się wsuwa 
    • Przez JanooFPL
      Witam mam pytanie do was zmieniłem pas od napędu mocarni zauważyłem że z jednej strony był rant nie wytarty tak jakby od wariatora czy mam się martwić talerzami że są wytarte i pas wpada za głęboko ? 
    • Przez Piter333
      Witam, panowie kupiłem sieczkarnie do bizona na elektromagnes, jaki przwod dociągnąć do zasilania go i czujnika zapchania, jaki przekrój? 
    • Przez sieradzkieteam
      Witam.jaki heder pasuje inny do bizona zo56 żeby był mniejszy a żeby mocowanie pasowało.pozdrawiam
  • Dodaj nową pozycję...
v