Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przymierzam się do zakupu siewnika 3m,  w grę wchodzi Amazone Cirrus 3003 lub Vaderstad spirit  R300s i nie wiem co wybrać może pomożecie jakie są zalety a jakie wady tych siewników,  Będę wdzięczny za wasze opinie

Opublikowano

Witam. Nie mogę nic powiedzieć o Amazone ale Vaderstad spirit  R300s posiadałem i byłem zadowolony dlatego następnym siewnikiem który kupiłem był Vaderstad spirit  R600.

Opublikowano

W Amazone jest chyba więcej możliwości konfiguracji maszyny "pod siebie" + solidna konstrukcja. Cenowo nie wiem jak to wygląda. Bardowski w jednym z filmików opowiadał dlaczego akurat wybrał Amazone - może znajdziesz tam jakieś info.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez rumcajsm10
      Witam, zna ktoś ceny siewników pneumatycznych do qq, interesuje mnie 4 rzędowy w budżetowej cenie (RMG), może są jakichś Polskich producentów?
    • Przez dominikl95
      Witam mam w posiadaniu siewnik Hassia Dan 300 jest to siewnik 3m i ma tylko 19 lejkow czyli bardzo rzadko, Cały czas się zastanawiam czy ta odległość między rzedami nie jest za duża bo wiecie jak to wygląda na takich ziemiach. Znajomy ma nowego poznaniaka i też ma tyle lejkow ale ma dobre ziemie i to pole zupełnie inaczej wygląda. Proszę o poradę czy na piaski lepiej mieć więcej lejkow czy mniej, i dlaczego.
    • Gość
      Przez Gość
      Sprzedam siewnik, w gospodarstwie od 10 lat, w pełni sprawny ze ścieżkami technologicznymi, zagarniaczem, mieszadłem w skrzyni, spulchniacze śladów, drobny wysiew, automatyczne znaczniki. Po wymianie tulejek w skrzyni jakieś 5 lat temu. Siewnik bardzo dobrze wysiewa drobne nasiona ( komplet wkładek do drobnego wysiewu). Rynna do próby kręconej, klapa na siłowniku.
      Link do zdjęć https://www.olx.pl/oferta/siewnik-nordsten-lift-o-matic-2000-2-5m-CID757-IDzVNC0.html
      cena: 3000zł
    • Przez Czaaro

• Przez piozz
      Koleżanki i Koledzy który polecicie AgroMasz czy Agro Tom a może jakiś inny? 

• Dodaj nową pozycję...
v