Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam. Mam pytanie czy ktoś handlował z firmom  MAJ-POL z Barkowa? 

Gość chce zaliczki za sprzęt który stoi w niemczech , powiedział  ze jak go przywiezie do polski i mi się nie spodoba to odda całą kase. Pytanie czy można mu zaufać? Miał ktoś takom sytuacje?

Opublikowano
1 godzinę temu, witek103 napisał:

Pytanie czy można mu zaufać? Miał ktoś takom sytuacje?

Zebyś czasem nie płakusioł

Opublikowano

Nie wpłacaj jak Ci pieniądze miłe. To zapewne taka sztuczka że jak przywiezie sprzęt i nie do końca będzie Ci odpowiadał to będziesz zmuszony wsiąść bo powie że na razie kasy nie ma żeby oddać. W d.. już im się poprzewracało.

• Like 2
Opublikowano

Dziwna sprawa, bo skoro jest taki otwarty na obejrzenie i ewentualną rezygnacje to czemu maszyna nadal stoi w Niemczech? Na to samo by mu wyszło, gdyby sprowadził ją do kraju i pozwolił obejrzeć na miejscu potencjalnym kupcom.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez KubaMF
      Witam, rozglądamy się za większym koniem na gospodarstwo ponad 20ha. Piszę głównie aby dowiedzieć się coś więcej o tych ciągnikach, przeszukałem chyba pół forum i ciągle napotkałem jakieś kłótnie zazwyczaj mało wartościowe. Chodź coś udało mi się dowiedzieć , głównie chciałem uzyskać opinie na temat 1734 bo na jego temat tylko nie znalazłem takich dokładniejszych opinii. Waszym zdaniem który ciągnik będzie najlepszy wariantem z tych 4 ? Ogólnie to miałby być głównym ciągnikiem czyli wiadomo orka,siew transport itd. Budżet do 70 000 zł. Jeśli chodzi o zachodnie to chcieliśmy coś poszukać, ale po prostu chcemy mieć coś co będziemy w stanie naprawić sami i zdobyć części w przeciągu kilku godzin a nie w przeciągu kilkunastu dni w przypadku zachodnich ciągników. Fakt gdybyśmy mieli już tych hektarów trochę to można by było się pokusić na zachodni ciągnik, w tym przypadku chcemy coś co będzie pracowało bez awaryjnie, a jeśli już się zepsuje to naprawimy to szybko i tańszym kosztem. Fakt nie zawsze tańsze oznacza lepsze ale to już inny szczegół. Z góry dziękuję za pomoc w wyborze i pozdrawiam   
    • Przez Mateusz2424
      Kupował ktoś byczki z firmy AK-ROL z Dużej Cerkwicy? Jakieś opinie?
    • Przez XkajkopterX17
      Witam, szukam posiadaczy ciągnika John Deere 6110r, czy ciągnik jest wystarczający do prac średnio-ciężkich, chodzi w skrócie o zastąpienie John Deere'a 6420 Premium
      Jaką posiadacie opinię na jego temat jak wyglądają jego rzeczywiste osiągi, spalanie itd.
    • Przez kubakar117
      Witam Planuje zakup siewnika Vaderstad tempo.Zna ktoś jakieś wady zalety tego siewnika ? Jakieś opinie co dobrać w wyposażeniu dodatkowym ?
    • Przez Damian71311
      Witam jestem w trakcie napraw hamulcy w c-330 problem polega na tym że któś kiedyś złożył być moze tak było od nowosci bo z tego co czytrałem w pierwszych wersjach tak wychodziło a mianowicie chodzi o ten oring co idzie w tą tulejkę moje pytanie polega na tym czy ktoś powie jak to złożyć te 3 elementy co są na zdj ? z góry dziękuje za pomoc

• Dodaj nową pozycję...
v