Metal Fach Z514
-
Podobna zawartość
-
Przez Krystian-1711
Witam!
Posiadam prasę Metal-Fach z562 RN. Wiążąc siatką, łapie ją po skosie co później widać na balotach tracąc przy tym na ilości i jakości owinięcia. Co to może być za przyczyna?
Prasuje na siatce Farma siatka jest naciągnięta po brzegi, ale nie równo zaczyna ja nawijać na kuli.
-
Przez MarcinPawowski
Witam mam problem z satką w prasie metal fach siatka nie rozchodzi się do boków na belce
Wychodzą lużne belki
Siatka na rolce schodzi się do środka
Proszę o fotkę jak założona jest poprawnie siatka bo nie jestem pewien czy dobrze założyłem
-
Przez marian20
Witam
Mam do sprzedania prasę belującą Metal Fach Sokółka Z-562 . Rocznik z tabliczki 2011. Kupiona jako nowa w 2012. W sezonie 2013 nie używana z powosu testowania innej prasy.
Prasa posiada centralne smarowanie, obwiązywacz siatką, sterowanie elektroniczne z kabiny. Zrobiła maksymalnie 1800 bel. Stan idealny. Na podbieraczu nawet farba się jeszcze nie wytarła. Sprzedaje z powodu PROW .
Polecam bo sprzęt praktycznie nowy i warty swojej ceny. Cena 35 tyś do negocjacji ( nowy taki model kosztuje 50 tyś)
Lokalizacja Stara Rozedranka gmina Sokółka woj. podlaskie
Kontakt poprzez af. Dla zainteresowanych podam numer na priv
Pozdrawiam
-
Przez BrzozaZetor
Sprzedam ładowacz do bel na tył ciągnika.
Ogłoszenie na OLX.pl : http://olx.pl/oferta/ladowacz-na-tyl-ciagnika-chart-t236-CID757-ID45Ggb.html#6d5d92bf4e
-
Przez misz123
Proszę o pomoc w wyborze rozrzutnika, który jest lepszy ?
Metal Fach N267 - 8t
czy
Metal Fach N280/1 - 8t
Różnica pomiędzy nimi jest tak, że przy jednym są otwierane burty i zaczepiany jest na górny zaczep oraz droższy o 10 tyś.
W drugim jest cała skrzynia i zaczepiany jest na dolny zaczep.
Proszę o wypowiedzi użytkowników bardzo liczę na waszą pomoc
-

Rekomendowane odpowiedzi
Pomoc metal fach z562r
Metal fach z577