Rozrzutnik jednoosiowy 3.5t - Jak złożyć napęd
-
Podobna zawartość
-
Przez danielhaker
Sprzedam rozrzutnik obornika prod. Czarna Białostocka. Rocznik 82. Jest praktycznie cały w oryginale, bo od nowości smarowany olejem i burty są bez zarzutu. Jedynie podłogi nie udało się tak zachować, co widać na foto. Samochód na drodze może wyprzedać bez obaw, że go nagle rozrzutnik w rów zepchnie
Cena 4700. Trasa Międzyrzec Podl.-Siedlce
-
Przez lorak8751
Sprzedam rozrzutnik 1-osiowy, prod. AGROMET Czarna Białostocka
Rok prod 1984 stan dobry
Złoczew. powiat sieradzki
Tel. 507388083
-
Przez KrychxU
Witam forumowiczów, z powodu braku dużej ilości czasu nie zdążyłem przejrzeć całej zawartości forum odnośnie wzw. Rozrzutnika warfarmy.
Głównie chodzi mi o to by posiadacze określili ile mocy potrzeba by ten rozrzutnik nie stawiał oporu, mam zetora 7211 i myślę że w tych 6 tonach na suchym gruncie da radę, jaka jest wasza opinia na ten temat?
I jeszcze jedno, czy ten model Rozrzutnika z pionowymi wałkami jest godny uwagi?
Pozdrawiam serdecznie i czekam na komentarze.
Zdjęcie z internetu, nie mojego autorstwa
-
Przez zyzek
Orientuje się ktoś może, co może być przyczyną tego, że co chwila pękają tarczki sprzęgła przeciążeniowego w polskim rozrzutniku? Oryginalne działały przez lata, a po wymianie sypią się co kilka-kilkanaście rozrzutników.
Chodzi o ten element:
Powodem jest słaba jakość nowych tarczek, czy przyczyna może być inna? Wie ktoś może gdzie kupić tarczki, które powinny wytrzymać dłużej?
-
Przez Grz3g0rz
Witam,
Ostatnio w moim rozrzutniku UNIA TYTAN 7 cieknie olej z przekładni adaptera. Aby usunąć usterkę musiałbym otworzyć przekładnie, lecz potrzebowałbym jej schemat (którego nigdzie nie umiem znaleźć), aby wiedzieć czego się spodziewać i jak się za to zabrać. Niestety do rozrzutnika mam jedynie instrukcje obsługi. Więc gdyby ktoś był w posiadaniu katalogu części, bardzo bym prosił, aby podesłał mi zdjęcie tego schematu
Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
john deere 2130 przedni napęd
Renault Ceres 320X & Rozrzutnik obornika