Wszystko o kombajnach Dronningborg
-
Podobna zawartość
-
Przez Miro12
Witam posiadam kombajn MF 186 i od pewnego czasu zaczol się grzać odrzutnik słomy od prawej strony,łożyska i nawet inny odrzutnik bym zakładany i po godzinie pracy w polu ponownie się zaczęło grzać proszę o pomoc jaka może być tego przyczyną ?kombajn chodzi z sieczkarnia dodam
-
Przez maniek321
Witam, potrzebuje pilnie schematu zasady działania przekładni od wysypu buraków ze zbiornika. Jal ona się załącza i działa? Mam problem z nią, ponieważ gdy ciągnę dźwignie, to raz się załączy, a raz nie da się jej ruszyć i trzeba włączać ją we 2 ludzi, tzn jeden ciągnie na linkę, drugi uderza młotkiem w przekładnie i wtedy się załącza. W tym roku tak mi się to zrobiło. Tak to tyle lat działało
-
Przez Janek54321
Ile mogę realnie dostać za Bizona Supra Z056 od pierwszego właściciela sprowadzonego z Płocka w 88r kolor miodowy, z daszkiem bez sieczkarni oryginalny przebieg 930mth, nie kosił na usługach obsługiwany przez 1 operatora stan super. ?
-
Przez Didrzej
Mały kombajn na gąsienicach, co wjedzie wszędzie, nie utonie gdy jest mokro, i taka ciekawostka zostawia słomę prostą nie łamaną co nadaje się na szczechy.
Jednym słowem zgrabna maszyna na małe kawałki zboża, niewiele pali.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Brak awaryjnych MF 255
Wygięty siłownik lemken primus