Kupię pługi kverneland 3 lub 4
-
Podobna zawartość
-
Przez osamix
Problem z kontrolka (chyba ładowanie) tylko nie wiem dlaczego jest 2 , 1 gaśnie przy odpaleniu . Foto w zalaczeniu. Na alternatorze na wyjściu jest 14v.
-
Przez DamianJarka
Witam.
Ostatnio w Fendtcie wyskoczył mi błąd i kod usterki to 1.2.01 patrzę w instrukcje obsługi i przyczyna to-,,Wejście akumulatora, napięcie akumulatora poza żądanym zakresem" sposób usunięcia wezwać serwis.
Co ja mam teraz zrobić? Oco wgl w tym chodzi bo nie rozumiem tej przyczyny
-
Przez semos
Tak jak w temacie kupię ciągnik Lamborghini Lampo lub jego odpowiednik Same Roller powyżej 2007r. Interesują mnie tylko oferty krajowe najlepiej od pierwszego właściciela. Kontakt: 508-228-452; lub adres e-mail: semos@wp.pl -
Przez Bartys12
Witam jaka przyczepe polecicie chodzi o transport kukurydzy na pryzmy moze byc przyczepa objetosciowa lecz takich w polsce jest malo dlatego predzej wybiore samozbierajaca ale glownie chodzi tylko o transport kukurydzy rotor i podbierqcz nie maja dlamnie znaczenia tylko i wylacznie szybki rozladunek moje wymogi to minimum 32m3 oraz cena max 30tys netto co byscie polecili ?
-
Przez wojtekw
Czy przy wymianie poduszek pod kabiną, a konkretnie lewej poduszki muszę wyciągać zbiornik paliwa w Vario 818? Ktoś może to robił w innym modelu z tej serii. Proszę o podpowiedz jak prawidłowo zamontować poduszki i jak się dostać do lewej strony(z prawej jest dobry dostęp). Wiem, że był podobny temat, ale nikt nie odpowiada...
-

Rekomendowane odpowiedzi
Kupię klucz do wtrysków t25
Tandem 18t, Roltrans, Meprozet, Kverneland