-
Podobna zawartość
-
Przez Gość Profil usunięty
Witam chcę kupić od znajomego 1,5ha mieszanki zbożowej z wsiewką trawy do zbelowania na kiszonkę i nie wiem jaka cena za belę 120x120 była by odpowiednia. wszystkie prace to znaczy koszenie zgrabianie i belowanie musiałbym wykonać sam i orientuje się może ktoś ile balotów wychodzi z 1ha ?
-
Przez gospodarka01
Witam.Ostatnio dostałem za darmo kilkanaście balotów po tej prasie i warzyłem baloty na wadze samochodowej i średnio ważą 160 kg czy to dużo czy mało.Wiem że baloty były robione do siebie więc dobite na max cisnieniu. Czekam na wasze opinie
-
Przez aga19892010
kupiłem prasę claas variant 180 z rotorem.problem polega na tym,że przy robieniu belek sa one słabo ściśnięte kapciowate i zegar pokazuje niskie ciśnienie (1-2 kreski)/pytanie czy moduł lub zawór z cewka odpowiedzialny za sile zgniotu można jakoś zamienić na manualny ?zawór ten znajduje sie z prawej strony od strony zębatek i łańcuchów czy występowały te prasy z manualnym zaworem zgniotu ?prasa rok 1997
-
Przez mocny1994
Podczas belowania suwak unosi się najwięcej do 80 (pole zielone ). Ciągnik zaczyna mieć już ciężko. Owijam bele sznurkiem i jest ładnie dobita. Co może być powodem nie działania tego wskaźnika. Linka jest cała, suwak chodzi lekko
-

Rekomendowane odpowiedzi
Unia famarol walcowo lancuchowa
Żmijka bez silnika czerwona wyprofilowana 6m